Fun

Cerere de "ieseala"

>

M-am gandit sa fiu de folos prietenilor, care stau cu comandatul garnizoanei langa ei! Voi ce ati face daca iubita/logodnica/sotia voastra este foarte geloasa? A-ti inceta relatia?

18 thoughts on “Cerere de "ieseala"

 1. >Aaa, stiu cererea, e pentru barbatii care stau majoritatea timpului legati de calorifer. A-s invita-o cu mine sa vada cum e treaba pe unde merg, pentru ca a doua oara sa nu mai fie asa de geloasa.

 2. >=)) Am ras cu lacrimi! Asa cerere formala, cu semnatura, parafa si foaie de parcurs? Genial! :))
  La fel de amuzanta a fost si treaba cu prietenii care "stau cu comandantul garnizoanei langa ei". =))
  Nu sunt dincale-afara de geloasa, dar o doza de gelozie tot exista. Eu, cel putin, n-am intalnit pana acum persoana (fie barbat, fie femeie)care sa nu fie absolut deloc geloasa…

 3. >Foarte utilă o astfel de cerere…
  Una peste alta e si foarte haioasă.
  Dacă ar fi foarte geloasă cred că m-aş gândi serios să termin relaţia. O doză de gelozie trebuie să avem fiecare, că doar aşa e dragostea, dar să nu fie exagerată.

 4. >@Florin Morosan:Si daca "Comandantul" aplica legea martiala in cazul dezertarii, am vazut la tv din ce in ce mai multe cazuri…atunci ce faci?
  @Danielph: eu sper sa n-ajung sa am nevoie de ea:)), de cerere!
  @Andera y:poi cu gelozie nu e bine, daca nu esti gelos inseamna ca nu iubesti. Cum o fi bine?

 5. >Cat timp e doar in gluma,merge. Luata in serios gelozia e crunta. Si exista si barbati gelosi, dragutilor, nu numai femei 😀

 6. >@Zina: n-a contestat nimeni asta, numai ca in cazul ala femeile nu primesc permisie deloc, deci o astfel de cerere nu ar mai avea rost

 7. >faptul ca prietena sau nevasta e geloasa arata ca te iubeste…asta pana la o limita,daca incepe sa fie geloasa fara sa aiba motiv si face presupuneri fara dovezi si fara logica atunci femeia aceea are o problema….

 8. >I-as da cererea necompletata de cap si la revedere. Asta e doar asa de caterinca. Din pacate sunt multi in situatia asta !

 9. >Si eu sunt geloasa, insa atunci cand simt ca as putea sa il pierd. Nu ma intereseaza cu cine iese, cat sta, unde si de ce, atat timp cat stiu ca in sufletul lui am mereu un loc.
  Gelozia asociata cu orgoliu si posesivitate imi lasa o impresie amara, fie ca e la un barbat sau la o femeie. ,,Cererea" e amuzanta oarecum, insa foarte trista cand ne gandim ca o astfel de relatie este asemeni unui serviciu, asemeneni unui contract. Eu as rupe un astfel de contract, caci acolo nu mai e relatie intre doi oameni care se iubesc, ci o pseudo-simbioza – unde doar unul are avantaje si satisfactii, doar unul are un cuvant de spus etc.

 10. >:))) foarte tare! e bine ca numai ei depun cereri de ieseala. noi iesim cand ni se nazare. hai te tuc! :*

 11. >poti sa iesi la plimbare in "regatul meu" ori de cate ori ti se nazare! Te sarut de asemenea!

 12. >@cristi: la cine te referi la fete?
  sau la noi? eu sincer n-as rezista oricat de mult as iubi persoana, mi se pare lipsa de respect sa n-ai incredere in mine, cel putin pana la proba contrarie vreau prezumtie de nevinovatie

 13. >Funny :)) Cred ca mai trebuie adăugată si o rubrică pentru observatii :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *