Fun

Cere si poate ti se va da!

>Pe zicala asta a mers si tipul din urmatorul clip:

Deci sa va explic:  tipul din imaginile de mai sus… uploada  periodic pe youtube clipuri prin care cerea 1 milion de dolari. Intr-un final insistentele sale au dat roade, aceasta se poate verifica prin clipul de mai sus. Concret s-a gasit un nene putred de bogat, care nu avea ce face cu un milion de coco si i-a facut cadou lui.
In principiu tanarul a profitat de sfaturile mele de afacere pe timp de criza, numai ca tipul s-a adaptat la noile vremuri, profitand intr-un mare fel de publicitatea gratis oferita de internet. El este o noua specie de cersetor, cersetorul online. Si-a facut un plan de afacere apoi l-a pus in aplicare fiind inarmat cu multa rabdare si la fel de multa daruinta, fiindca are ceva clipuri postate pe youtube pe tema asta.O afacere cu investitie finaciara 0 si cu profit maxim!!!
“Cere si poate ti se va da!”, dupa experienta asta chiar el probabil ar putea spune ca zicala e cat se poate de reala.
Voi ati apela la asa ceva? Cersetorie se numeste, orice ar zice altcineva!

19 thoughts on “Cere si poate ti se va da!

 1. >Il stiu, bogatasul i-a dat bani deoarece a avut o idee unica de a face acest lucru .

 2. >Spre deosebire de cersetorii traditionali pe care ii stim cu totii,acest tanar „cersetor online” a specificat ca nu-i trebuie banii pentru ceva anume,dar ar fi minunat sa-i aiba.Tot spre deosebire de cersetorii nostrii,acest tanar nu se inghioldeste in tine,nu te ameninta,nu se injoseste :).Mi se pare un tip genial care a venit cu o idee originala,iar banii i-a primit pentru originalitate.

 3. >Eu nu am apelat la asa ceva,
  desi as avea nevoie si eu de 1 milion de euro, sa imi trag o vila si o masina mai capabila.
  Daca poate cineva sa ma ajute ii sunt recunoscator. Cine imi da 1 milion de euroi va primi drept multumire un articol special pe blogul meu.

 4. >Am auzit de tipul asta si nu stiu ce sa spun. Sunt destul de sceptic cu privire la el. Daca isi dorea atat de milion de euro poate ar fi trebuit sa ii obtina prin alte metode, idei de afaceri si asa mai departe. Dar pana la urma bravo lui si s-a facut cu 1 milion de euro.

 5. >eu stiu ca banii se castiga prin munca cinstita, dar io-s fraiera :))))
  si mie mi-ar placea un milion de euro, n-am cersit niciodata dar toate au un inceput
  se ofera cineva?

 6. >Stii cum se spune, nu e prost cine cere, e fraier cine da! Inca o data se verifica faptul, ca in lumea noastra, ca sa te descurci, trebuie sa ai tupeu.

 7. >De accord cu DannielPH totul cică ar fi fost o farsă pentru o emisiune, un fel de reclamă. Ideea e bună să stai toată ziua să ceri bani e o nouă eră în cerșetorie: Cerșetoria on-line. Măcar acum voi merge liniștit pe stradă fără să mai fiu agasat de „dai un leu”.

 8. >oare asta sa fie tot… a cerut banii si cineva i-a dat si gata… probabil povestea daca-o fi adevarata e ceva mai complicata, cin stie ce idee de afacere o fi avut sauce favoruri i-o face mosului :)) sau cin stie.. oricum probabil si eu daca as avea bani "fara numar" as mai ajuta anumite persoane pe care le admir.

 9. >Poate n-as face asa ceva, dar daca a luat banii bravo lui…..la urma urmei a fost o idee (de afacere geniala) originala.

 10. >@skykery,glappy : original original dar 1 milion? pot sa fiu si eu original facanda asta pe facebook sau tweet si nici nu vreau mult in comparatie cu el vreo 130 000 de euro atat!
  @Cipri: asta e cert intracolo ne indreptam
  @Zozo: de ce curaj? eu zic nesimtire:))
  @Nice: prosti slava domnului sunt destui!
  Pentru Sceptici: probabil ca aveti dreptate… nu stiu ce sa zic dar tot cred ca a fost pe bune=))
  @AndAleCo: Becali e un fanfaron…asta zice tot

 11. >A fost o farsa, dar se pare ca multi au pus botu'. Exista o vorba: bogatii-s zgarciti. Cine crezi ca ar fi dat 1 milion de dolari aiurea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.