Fun

Campingul din Vama Veche. Sandalandala

Va povesteam in articolul precedent cum ca anul acesta de 1 mai, am fost prima data in Vama Veche.

Am fost cazat in locul ala, unde spunea la stiri ca poti sa te cazezi gratis/pe viata daca-ti tatuezi logoul “Sandalandala”, banuiesc ca toata lumea a auzit deja de el treaba este pe bune am vazut cativa oameni tatuati si care se tatuau.

Totul este foarte practic, decorul este aranjat la detaliu si exista un mod instinctual de orientare in camping. Campingul Sandalandala are facilitatea de a dormi doar la cort, sau sub cerul liber asta depinde de fiecare si de vreme!
Mi-a placut in mod deosebit faptul ca exista un grad de securitate ridicat…inca de la inregistrare am primit niste bratari funky(rosii, portocalii, roz, etc.) de care eram mereu intrebat cand intram in camping, acest lucru mi-a oferit increderea necesara pentru a nu mai avea grija bunurilor cu care am venit. Acest proces se intampla atat ziua, cat si dimineata la 3-4 cand ma intorceam de la petreceri…un alt element de securitate l-am observat intr-o dimineata cand usa era inchisa si era un dispozitiv de citit codul de bare al bratarilor pe
usa Sandalandala. Foarte high-tech frate!

Oamenii din camping au fost exact cum ma asteptam, foarte amabili si prietenosi atat staful cat si cei cazati. Ori de cate ori am avut nevoie de ceva am gasit o rezolvare, chiar si cand trebuia sa pregatesc sa bag la somn in cort, un prieten aflat intr-o stare avansata de ebrietate, s-au gasit vreo doi baieti care sa ma ajute sa-l tina cat aveam sa ii asez izoprenul si sa ii desfac sacul de dormit. Le multumesc pe aceasta cale, daca voi avea sansa sa ma citeasca!

Conditiile au fost de nota zece:
wifi gratuit!
-bai curate;
-lavoare pentru toata lumea;
-prize electrice suficiente;
-apa fierbinte la dusuri;
-posibilitatea de proiectare a filmelor in aer liber;
-posibilitatea de imprumutare de cort de la ei;
-organizare de concerte (au cantat deja Marius Matache cu trupa sa, Trupa ROA).
Toate acestea doar pentru 10 Ron/zi si dublu in weekenduri.

Mi-a placut foarte mult ca fundalul sonor era foarte bine ales, mi-as dori melodiile care creau ambianta acustica in Sandalandala si acasa..vreau sa fac rost playlist!!

Exista un bar generos, cu canapele foarte moi chiar si o mica bucatarie unde iti puteai servi micul dejun de la ora 14:00, alaturi de o cafea buna! Eu nu-s bautor de cafele in general, dar mi-a placut cea de acolo pe care am savurat-o impreuna cu un croissant, croasantul a facut parte din savoare…nu a atentat la cafeaua mea!!! Il plesneam daca trebuia.

Acolo/aici am avut ocazia sa-i revad Florea Cristian, Marius Matache, Ana Musat si Chinezu, pe care l-am “incurcat” la montarea cortului sau imens:

Tot aici i-am cunoscut pe Daniel Botea, Georgiana Ene, Toma Nicolau, Sabina Cornovac, Georgiana Lungu, Dan Dragomir, Costin Cocioaba, Claudiu Petre.

Amintiri frumoase ma leaga de aceasta experienta si daca ar fi sa ma intorc in Vama, tot aici m-as caza fiindca mi-a placut, fiindca sunt conservator si fiindca “sandalandala”!

Toata aceasta experienta se datoreaza Adelinei, marketing managerul Zorile Store, la invitatia careia am hotarat sa merg in Vama Veche in acest an dar si datorita faptului ca aceasta locatie se dorea ceva altfel.
Este ceva altfel fata de ce exista in Vama Veche in momentul de fata si am simtit ca mi se adreseaza si mie celui care nu mi-am descoperit inca spiritul de vamaiot!
Sandalandala chiar este ceva diferit, fata de ce am vazut si am auzit prin Vama ca locatie de cazare. Este un spatiu imens de aproximativ 4000 de metri patrati, foarte verde, un gazon moale ca un covor persan racoros, perfect pentru zilele toride din mijlocul sezonului estival.

Felicit initiativa de a se promova in online si ca sunt alaturi de cei care le calca pragul prin intermediul paginii de Facebook si a blogului! Au facut sedinte foto, care s-au soldat cu multe fotografii uploadate retelele de socializare online, o amintire pentru cei care sunt prea comozi sa aiba grija unei camere foto.

Tagged ,

8 thoughts on “Campingul din Vama Veche. Sandalandala

 1. “un prieten aflat intr-o stare avansata de ebrietate, s-au gasit vreo doi baieti care sa ma ajute sa-l tina “-asta nu se intampla doar la sandalandala:))

  1. :)) acolo s-a petrecut evenimentul, in Vama la Sandalandala caci acolo am fost cazati…dar da in general lumea era misto, de “comitet”, am scris asta si in articolul precedent 😀

  1. Pai trebuia ceva altfel dar totusi in spiritul Vamei, adica nu este ceva care iese din context… zici ca e de acolo, era nevoie de asa ceva!

 2. Frumoasă prezentare, frumoasă organizare. E plăcut să afli că există în Vama Veche un loc așa de civilizat și e bine că l-ai popularizat, să mai afle și alții despre el.

  1. Revin: De ce nu pui și un buton pentru Share pe Facebook ? Am mai vrut să distribui și alte articole al tale pe această rețea, dar nu ai decât buton de Like.

   1. am sub articol… toate butoanele, twitter, facebook, g+,linkdedin

    Multumesc, chiar este un loc civilizat si sper sa ramana cum l-am lasat cand am plecat…desi la o zi dupa, am vazut pe facebookul lor ca cineva “a vandalizat” pianul 🙁

 3. Eu văd că pentru Facebook ai numai buton de Like, nu și de Share…

  Îmi pare rău pentru pian, dar era de așteptat. Era prea frumos ca să fie cu totul adevărat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.