Fun

Campanie politica pe blog

Gata, sunt hotarat. Vreau sa fac campanie politica unui politician la urmatoarele alegeri…nu conteaza cine e indraznetul, fiindca pentru mine toti sunt la fel.
Campania politica pe acest blog pleaca de la suma de 50 000 de euro + taxele aferente.
Echivalentul sumei amintite mai sus reprezinta plata unui singur articol, daca se doreste si bannere cu “moaca” politicianului sau daca se doreste “parfumarea” blogului cu o anumita culoare politica pe care acesta o urmeaza, suma poate ajunge si al 500 000 net(plus fireste taxele aferente) incluzand maxim 3 articole.
de euro in functie de ce-si doreste fiecare.
Toate articolele si bannerele si instrumentele de campanie vor fi publice doar in perioada legala de campanie, urmand ca ele sa dispara de pe blog…cand aceasta o interzice(pentru totdeauna).

Dupa parerea mea cred ca este o oportunitate, primul venit primul servit! Cer si ofer profesionalism!

Tagged , , , ,

32 thoughts on “Campanie politica pe blog

 1. :)) Foarte tare oferta. Imi pare rau ca nu candidez, ca as fi apelat cu incredere la blogul tau pentru campania politica. 😀 Unde mai gasesti o asemenea oportunitate? :))

    1. atata timp cat eu imi primesc banii nu ma intereseaza ca tu platesti suma de vreo 3 ori mai mult imbogatesti compania de telefonie si firma care ofera platforma!

 2. La 50.000 euro per articol, ma bag si eu, fac concurs pe bloguri de 10.000 euro, si il promovez asa de mama focului!

  1. m-am gandit sa poata sa-si permita,ca e criza… si se pare ca Barack Obama pe internet a castigat alegerile 😀 deci si ai nostri ar putea invata.

 3. hahaha,,super marfa, that made my day. ai grija, daca pui moaca politicianului sa scoti adsensul ca o sa se supere Google-ul ca are competitie:)

  1. Inca nu va anunt, dau la stiri la toata presa cand se v-a intampla o sa am maxima audienta, iti dai seama ca ce mult ar avea de castigat doar cu 50000 de euro sa apara pe blogul meu si prin toate jurnalele de stiri, preluat pe alte bloguri si site-uri romanesti ba chiar si straine!

    1. deci eu chiar ma gandesc serios, candidatul meu chiar ar avea mult de castigat de pe uram investitiei facute … trebuie doar sa-l gasesc, sau ma ma gaseasca! Ar fi o campanie “out of box” de succes, bine acum ideea e ca ati aflat si voi doar ca mie imi trec foarte multe prin cap asa ca nu veti putea compensa o idee furata cu o minte plina de imaginatie si informatii practice.

 4. Mai cum mi-ai stricat tu bisnisul … ca eram in negocieri la 100.000 de ieuroi poza cu moaca politicianului … si ai venit tu cu oferta asta de numai 50.000 si cu articole si cu bannere 🙂

  1. vezi ca 50k e doar un articol… suma poate ajunge pana la 500000 deci nu ti-am stricat nimic poza la mine tot pentru “200000” se pune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.