Fun

Cadouri de la cititori

M-a traznit ideea: De ce nu poate primi un blogger cadouri de la cititorii lui?, avand in vedere ca eu tot am facut caoduri sau concursuri sponsorizate de mine personal, premii care tot ca si cadouri le-as categorisi… ideea asta mi-a venit dupa ce mi-am comandat un accesoriu pentru iarna…un Buff, un accesoriu vestimentar foarte practic dupa parerea mea, si care ma va ajuta foarte mult la munca, pe sub casca sau chiar pentru gat si urechi.

Dupa cum vedeti, chestia asta mica poate fi folosita in diferite moduri consider ca este foarte tare.

14 thoughts on “Cadouri de la cititori

 1. Ce iti doresti? Fa-ti o lista de dorinte, un fel de lista pentru Mos Craciun, poate vei gasi un/o binevoitor/toare.:-)

  1. Nu e vorba de ce imi doresc, cadourile surpriza sunt cele mai simpatice… iti dai seama ca eu daca as cere as cere cadouri costisitoare, si nu imi doresc sa imi ofere careva chestii scumpe gen ipad, nexus 6 :)) etc .:))

   Asa niste chestii pe neveu 😀

  1. Halba cu capac, de la Jack :D? N-am uitat de articol, dar nu ma asteptam sa fiu castigator :D… isi va gasi un loc de onoare pe biroul meu de la munca, fiind cu capac nu se va prafui in weekend si-mi voi infuza ceaurile mai bine 😀 ca tot vine gerul.

 2. Foarte util buff-ul asta achzitionat de tine. Sa-l porti sanatos! Eu m-am simti foarte stanjenita daca as primi ceva de la cititori. Cu exceptia atentiei si dragostei lor nu vreau nimic. 😛 😀 Doar sa fie alaturi de mine…intotdeauna. 😛
  Stiu ca sunt foarte pretentioasa si cer imposibilul. :)) Dar mna, asa sunt eu.

  1. Nice tu esti un caz mai special, dar eu am mai primit, un portofel, o carabioara, un breloc cu turnul Eiffel chiar de la individul care a comentat mai sus(Daniel ala…care ma hatereste)! vrea sa imi faca gaura in buzunar cu brelocul ala :)).

  1. Nici nu ma astept ca cineva sa fie ca mine, nimeni nu seamna cu altul…cati ar da zeci de milioane din buzunar cand ar putea sa faca ceva cu ei? Te intreb, eu daca insumez valoarea premiilor date pana acum se ridica la cateva mii de lei noi.

 3. :)) cadouri de la cititori? Ar fi interesant un fel de schimb de cadouri între bloggeri, adică în cercul “nostru” cei ce ne cunoaștem, ceva de suflet acolo 😀

  1. Am mai facut asta de sarbatori, parca…dar eu nu ma pricep la cadouri. Nu stiu cat de fericite au fost fetele de alegerile mele :-p

  1. Treaba asta nu e rea deloc, fiindca cam tot ce am scris pe blog in anii trecuti s-a adeverit intr-un fel sau altul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.