Fun

Bucurestiul colonizat de braileni

Cat am fost in Capitala Romaniei, Bucuresti, m-am plimbat ceva si am fost uimit de un lucru si anume numarul de braileni pe care ii cunosteam.
Frate deci Bucurestiul a fost probabil colonizat de braileni… ar putea sa preia numele de “New Braila”. Am vazut braileni, in campusul din regie, am vazut braileni la Dristor, am vazut braileni in Crangasi, in carrefour din Grozavesti, am vazut braileni la Romana, la Unirii si Victoriei…nu mai zic cati braileni am vazut prin metrou. N-am vazut braileni la Arcul de Triumf de Ziua Nationala in rest am intalnit oriunde m-am plimbat prin Bucuresti.

Bucurestiul probabil pentru braileni e un fel de “visul american”…

Si daca ma gandesc ca personal nu cunosc foarte multe persoane, probabil m-am intalnit cu mii de braileni fara sa-mi dau seama. Am un cerc restrans de cunostinte si totusi in Bucuresti am fost uimit de cati de multi am putut sa vad.

Voi cati braileni cunoasteti in/din Bucuresti?

Credeati ca brailenii sunt moldoveni? Intreb asta fiindca Braila nu-i in Moldova, nici geografic nici altfel!

Tagged , ,

12 thoughts on “Bucurestiul colonizat de braileni

  1. Prietena mea cea mai buna din facultate e din Braila. Cu asta cred ca am spus tot, nu? :))
    Vin si ei la studii, vin sa-si gaseasca un loc de munca mai bine platit, unde sa mearga, in Iasi sau in Cluj? Asa, Bucurestiul e aproape…

    1. Mie personal imi plac oamenii aia din Bucuresti, care se cred bucuresteni dar defapt sunt veniti din alta zona a tarii( gen bucurestenii cam au ceva cu moldovenii) si sa vezi un moldovean care zice de rau de el insusi…crezand probabil ca daca are buletin de Bucuresti, nu mai e ce a fost. 🙂

      Plus ca sunt acei oameni nu neaparat care au probleme socio-politice sau “regionale” ci efectiv uita de unde au plecat, isi uita prietenii ca de “ei e baieti” de capitala acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published.