Fun

Blogmeet in Vama Veche pe 1 mai

Nu stiu cand sau de unde a pornit faza ca de 1 mai, sa se mearga la mare, in Vama Veche, nici nu prea conteaza fiindca n-am fost niciodata pana anul acesta.
Am auzit de mic o gramada de povesti despre Vama Veche, cum ca nu mai este ce a fost, dar totusi a ramas o destinatie preferata de 1 mai de tineri si nu numai.
Anul acesta voi experimenta pentru prima data ce inseamna Vama, chiar daca am imbatranit (glumesc) am zis sa experimentez cat mai mult si sa imi dezovolt aria de cunoastere, facand lucruri noi, vizitand locuri noi.
Cum prin dorintele mele pentru 2014, imi exprimam dorinta de a vizita, de a fi fericit, cand a aparut invitatia de a merge in Vama, de 1 mai n-am stat prea mult pe ganduri si am acceptat.

Sandalandala a lansat chiar o invitatie publica bloggerilor si ca o gazda buna, ne ofera cazarea “moca”.
Ne place!

Cred ca pe 1 mai, in campingul din Vama Veche, va fi mai degraba un mare blogmeet la cati bloggeri si-au anuntat deja prezenta.

Sunt pregatit de distractie, ne vedem acolo!

Te-ai tatua pentru cazare gratis, PE VIATA?

Tagged , , , , , ,

19 thoughts on “Blogmeet in Vama Veche pe 1 mai

   1. Suna bine, dar nu prea pot sa strabat acum jumate de tara…, daca trimit un elicopter dupa mine sunt pregatit 😀

 1. Pato, mi-ar fi facut mare placere sa ne vedem, dar, din pacate, in aceasta perioada nu pot pleca pentru 3 zile din oras.

 2. Am fost si eu la Vama Veche de 1 mai, acum 6 ani, a fost nebunie dar mi-a placut la maxim. De atunci am tot visat sa revin si dupa 2 ani m-am dus, dar doar sa imi confirm ca Vama nu mai e ce a fost o data.
  Prea multe afaceri i-au stirbit farmecul 🙁

  1. eu zic ca o sa fie frumos, o sa ma distrez plus ca e si deschiderea acestui nou camping ceea ce ma duce cu gandul la ceva “festiv”

  1. O sa vad cum o sa fie vremea, ca ma adaptez…poate o sa vina un front atmosferic tropical, ca sa fie bine sa nu fie rau in judetul natal al Regelui Fotbalului Romanesc 😀
   Sper sa nu fie frig, sau sa ploua…ca ne-am dat pe sanie! 🙁

 3. Nici eu nu am ajuns niciodata prin Vama si, din cate spune mai toata lumea, am cam pierdut perioada in care locul avea un farmec aparte… M-as duce la munte de 1 Mai 😛
  Sa ne tii la curent cu experienta, daca tot vei ajunge pe-acolo! Cine stie, poate chiar te vei simti minunat, caci marea e mare pana la urma 🙂

  1. Sigur, o sa dau de stire :D, eu nu cred ca ai pierdut perioada, acum depinde de ce o sa fie acolo dar cred ca o sa fie pe gustul meu fiindca totusi am credinta ca va fi putin diferit de ce se intampla in Vama in mod obisnuit 😀

 4. Un loc mai bun ca Vama nu era? Nu spun ca n-ar fi ok mai ales ca pe 1 e plin de focuri de tabara facute din resturi de lemne sau gunoaie, sticle goale si boraturi dar stiu si eu …
  Apropo, tatuajul ala e permanent? Ar fi o treaba sa ramana marcat momentul pentru totdeauna :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.