Fun

Becali salveaza gazonul

Ma uitam acum la TV si l-am vazut pe Becali in conferinta… cand vedeti asa ceva lasati toate treburile, fiindca merita timpul pierdut. Nu regretati niciodata, Jijica e haios tare.
Becali se lauda ca face si drege! Dupa ce am vazut cu totii solutia aceea de compromis, gazon la mana a 2-a, Becali a hotarat sa ia masuri.
A facut “Pac! Pac!” si a gasi gazon premiat… la 200000 de euro ce-i drept.

Becali nu plange!
El striga: Becali salvatorul va rezolva cu gazonul !
Va dati seama ca daca se supara isi aduce turma de oi pe National Arena ca sa pasca… sa-si amortizeze investia?

foto via

Tagged ,

21 thoughts on “Becali salveaza gazonul

 1. Pai bai hahalero care esti tu hahalera! Normal ca fac si dreg ca doar unu e Gigi Becali in tara asta si numai eu am bani si aduc gazon sfant de pe muntele Athoooos, sfintiiit si..si daca pun oile mele sa pasca gazonul meu sfintit ceee eee ma? Oile mele sunt curate si pure si sfintite!!! Sfintesc gazonul si nu se ingroapa jucatoruuul . Hahahahaaaaa hoheeeee=)) Pac pac m-ai inteles. Unde pune Gigi Gazoon..poa’ sa cante si Akon baaa :)))

  AndAleCo here 🙂 😀

  1. hahaha, ce-am mai ras :D…ar fi trebuit sa zici ca satanistul ala de Piturca cu 666 la masina nu mai are ce cauta pe gazonul de pe National Arena… ca-l mananca sfintii! 🙂 Apeleaza la Exorcist 😀

 2. Gigi o să lase oile pe gazon ca să facă economie, tund iarba gratis şi îi dă şi îngrăşământ!

 3. Tichi Taca!

  P.S: Pentru că ai trimis comentariul cu numărul 100 pe 3iulie.com iti oferim un link permanent in blogroll-ul nostru! Pentru noi inseamna foarte mult, mai ales ca suntem in blogosfera de 2 luni! Multumim! 🙂 … Poti edita comentariul dupa ce vezi asta 😀

  1. multumesc frumos!( si eu ma gandesc sa fac un gest frumos ca ma apropii vertiginos de 10000)- nu strica…

 4. Am citit şi eu pe site-ul celor de la ProTv. Tirurile cu gazon deja se îndreaptă spre Bucureşti.

  National Arena – Gigional Becena :))

  1. Cica pretul a ajuns la 360 000 de euro pai mai bine facea ghencea stadion calumea 😀 baga si becali 20 de milioane in stadion!

 5. mă eu nu-l cred. dar deloc. ăsta face doar pac-pac, nimic mai mult. tot din gură a luat până acum 30 de titluri cu steaua… ”pac-pac, hai că fac la anul care vine :))”

  1. pac pac a 8-a participare consecutiva in grupele unei competitii europene, cioban necioban… e si meritul lui!
   Uite spre exemplu la Timisoara nu toti in inghit pe Iancu, insa oamenii il respecta totusi fiindca stiu ca a investit bani in echipa lor!

 6. Ce va face Becali nu stiu, dar ceea ce s-a intamplat cu gazonul este urat de tot. Pacat, ni s-a pus inca o data pecetea de “roman” sau “romanesc”.

 7. Daca altu mai cu dare de mana nu avem.. asta e. O fi el in toate felurile, incult, badaran , ingamfat.. da numa scartar nu i se poate imputa ca ar fi.. A dat si pe gura si pe cur multora..

  1. Da nu putem sa ii imputam asta… cand au fost inundatiile am auzit ca ajutat cu bani sute de familii sa isi ridice casele! nu poti sa spui ca nu-i saritor, dar poti sa spui ca e o “figura”

Leave a Reply

Your email address will not be published.