Fun

Baiat vs fetiță

>Cautand  pe internet material pentru un articol pe care inca nu l-am postat  am gasit  o imagine a lui Justin Bieber aici click . Este clasat pe locul 7 intr-un top al celor mai cautate femei din intreaga lume pe google “The 50 Most Popular Women on the Web (According to Google)”.
Au fost mai multe controverse pe asemenea teme asupra sexului cantaretei Lady Gaga.
Justin Bieber ce este?

9 thoughts on “Baiat vs fetiță

 1. >Pai e cel care l-a facut pe Tweety sa zica "I tought I saw a pussy-boy. I did,i did saw a pussy-boy."

 2. >JUSTIN x_x
  ma dispera persoana aia pe bune,dar totusi,post bun :>.Ma scoate din sarite faptu ca acum majoritatea baietilor se simt foarte frumosi daca le spui ca seama cu Justin. Scuze pentru fani . nu vreau injuraturi!

 3. >@Stefan Stoica:nu stiu faza
  @Ada:) :eu nu simpatizez cantaretii astia de duzina gen surorile Jonas,Miley Cyrus alias Hanna Montana sau mai nou toti pustii astia gen baiatul lui Will Smith

 4. >Pai Tweety e canarul din desene animate, care cand vede o matza spune "I tought I saw a pussy-cat". Daca l-ar vedea pe Beiber ar spune "Pussy-boy".
  @Ada: cred ca o fata ar trebui sa se simta mai flatata daca ii spui ca seamana cu Beiber, nu un baiat. Sigur, asta daca pe baiat nu il cheama Naomi si foloseste supozitoare cu diametrul de 16 :))

 5. >@Stefan Stoica: HAHAHA nu mi-am dat seama.
  cat despre ce ai spus despre ce a zis Ada nimeni nu ar trebui sa se simta bine daca i se spune ca seamana cu el/ea ca nu pare nici baiat nici fata, e ceva neutru…

 6. >@colorbliss: e tipul care a cucerit youtube-ul, a batut-o pe lady gaga la vizualizari pe youtube, si locul 7 in The 50 Most Popular Women on the Web (According to Google)

Leave a Reply

Your email address will not be published.