Fun

Aceasta este o reclama, ce-i drept neplatita!

Asta da test de rezistenta a unei usi! Nu este o reclama…dar poate deveni.

Vreau si eu sa a aflu ce firma a pus familiei aceleia acea usa, ultrarezistenta…
Daca nici trupele speciale ale politiei, cu ranga si berbecul, nu reusesc sa intre decat dupa vreo 20 de minunte, n-ar trebui sa-mi fie friica nici de hoti, cu asemenea usa :).
Daca cineva recunoaste modelul sau firma care vinde si monteaza asemenea usi, va rog sa-mi spuneti, fiindca e musai sa am si eu una.

Tagged , , ,

32 thoughts on “Aceasta este o reclama, ce-i drept neplatita!

 1. Stau si ma gandesc oare nu exista o alternativa la deschiderea usii… Un polizor ceva sa se faca mai rapid… Ca am inteles ca au stat aproape jumatate de ora pana sa o deschida…

  1. vroiai sa ii dea lustru cu polizorul?… banuiesc ca te gandeai la un flex, pai mai bine chemau descarcerarea( sunau la 112 si gata) sau apelau la un spargator profesionist de imobile. si nu ii distrugeau aluia usa in halul ala.

 2. bai baiatule ce usa 😐 , cum dadeau aia cu berbecu si degeaba , aia sigur are otel pe dinauntru .

  1. iti dai seama ce intarituri avea… usa ca usa dar daca nu-i bine ancorata degeaba cadea din prima. Avea cred ca niste bare de otel bagate jos in placa, fiindca sus ai vazut ca se balanganea acolo nu avea nimic. Daca avea si acolo se mai chinuiau vreo jumatate de ora sa o deschida.

 3. Ce teapa si-au luat!!! 🙂
  Mare teapa! Usa era lipita de un zid de beton, prins in zid.

 4. mamă ce mă oftic…am așteptat atât și nu au arătat-o deschisă…ce prostie. Voiam să văd cum era prinsă…ce modificări îi adusese proprietarul, fiindcă sunt sigur că nu așa a cumpărat-o de la magazin.

  dar oare mascații nu s-au gândit să mai bată și în altă parte? la balamale, sau jos, sau sus… Cum de nu au și eu utilaje ca la descarcerare…mici și eficiente. cu fir sau acumulator…tăiere oxiacetilenică… ceva pentru cazuri de genul ăsta …

  dar trebuie să recunosc: îmi plăcea ranga lor…vreu și eu una! 😀

  1. pai ideea e ca mai bine folosesc niste explozibil plastic…:D sa zboare usa cu totul :)). Ranga e la moda n-ai vazut si pe Becali? Ai probleme cu Maybach-ul apelezi la unealta minunte, nu-mi spune ca ai si tu un maybach!?

   1. Nu. Nu, mulțumesc. nici nu știu cum arată, nici nu știam cum se scrie…deci nici nu mă interesează 😀

 5. De orice s-ar face vinovați proprietarii, ar trebui să le reducă pedeapsa cu un an și să le facă training la ăștia cu ușile.
  Ușă așa rezistentă nu am nici la muncă, și lucrez într-o bancă…

  1. Si eu vreau sa aflu ce si cum, dar inca nimeni n-as sarit in sus, cum ca ar sti secretele.

 6. bre, eu cred ca hotii ar fi deschis usa in 2 min, prin broasca..politistii stiu numa` cu forta :))

  1. sunt de aceeasi parere, un nene ne-a povestit ca si uitat cheile in masina … cand a incuiat-o iar cheia copie era si ea in torpedou( cum sa lasi rezerva in torpedou?) si ca sa nu saparga geamurile fiindca asta vroia sa faca, niste copii i-au zis sa-l cheme pe unu care se ocupa cu asa ceva, de il cunosteau ei :))… si fireste ca in 3 min a deschis masina fara nici o paguba. 😀 asta e auzita, nu stiu daca chiar asa s-a intamplat.

 7. relax, unui hot nu-i lua mai mult de 3 minute. hotul o decuie… nu o sparge 🙂

 8. – Bu, bu, bu! Deschidee!
  – Caaati sunteti maica?
  – Error, error … wrong dor

 9. Ușa era d’aia de duzină dar pijamalele violete ale infractorului periculos ce stătea în spatele ușii au fost cele ce au violentat tărâțele din tărtăcuțele celor ce cu drag mânuiau o minunăție de berbec …
  VAX … nu vroiau să-l trezească pe șefu’ ce dormea, obosit fiind de alcoolul consumat cu o seară înainte, cu un etaj mai jos !
  sau cine știe …?

  1. sa fie fost in spatele usii un cuplu de pensionari… si sa fi facut infarct din cauza ca ar fi crezut ca ii ataca mafia!

 10. eu nu inteleg de ce n-au in politie si un “desfacator” de usi la modul profesionist.
  Deh, politia ! Tot pe baza de muschi, forta, transpiratie :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.