Fun

44 de pahare de 40 de mucenici…

Azi celebram sarbatoarea crestina a Sfintilor 40 de Mucenici din Sevastia, traditia spune ca fiecare barbat trebuie sa bea 44 de pahare sau cel putin sa guste putin vin in aceasta zi pentru a avea putere de munca in anul ce este abia la inceput.

De mult ma gandesc cum ar iesi un articol scris pe blog sub influienta licorilor lui Bachus… dar nu astazi!
Intr-o zi chiar voi scrie un articol fiind bine ametit, sunt curios cat de lucid pot fi si ce inspiratie as putea avea, despre ce as scrie, daca ar fi un subiect pozitiv sau negativ.
Voi ati incercat? Ati incerca?

foto via

Tagged ,

32 thoughts on “44 de pahare de 40 de mucenici…

  1. asa stiu ca se zice 44 nu 40, folclorul popular local a dimensionat putin 😀 ca romanul nu are simtul masurii la bautura :-p( la cea alcoolica), ca apa n-ar putea sa bea 44 de pahare intr-o zi 😀

 1. Chiar as fi curioasa sa citesc un astfel de articol scris de tine. Din pacate(sau din fericire) eu nu consum alcool. De niciun fel. Niciodata. Pur si simplu nu-mi place gustul lui.
  Asa ca la mine pe blog nu veti gasi articole scrise sub influenta lui Bachus. 😛

  1. am fost tentat acum vreo cateva saptamani cand am dat gata o carafa de vin alb in 2 cu un prieten… insa deontologia m-a oprit dar o sa fac o data treaba asta :-p. Bine inteles o sa beau cat sa fiu ametit nu sa fiu muci, ca nu-mi ajuta plus ca nu fac asta niciodata n-are vreun rost sa bei ca porcul si dupa sa irosesti bunatatea de vin.

   1. :)))) Ma faci curioasa sa vad cum iese:)) Dar sa fie vesel, ca chestii triste vad peste tot 😛 S-apoi sa zicem “lasa-l domne, nu vezi ca era ‘obosit’, nu stia ce zice, vorbea alcoolul din el” :))

    1. “Vorbeste vinul” :)) de filmat sigur n-am sa o fac, dar sa scriu un articol in stare de ebrietate promit 😀

   1. Eh, da ce vrei, ma odihnesc pentru majorat. Atunci mai vorbim, dar o sa fie peste ceva timp.

    P.S : ”A fost mai bine cand a fost rau” – ce prostie am putut sa debitez :))

    1. pai ai grija ca nu se compara… de obicei la majorate se amesteca, iar aici e alta mancare de peste. Cand amesteci bauturi te pui in cap 😀 mai ales tarie cu vin si bere :))

 2. Nu mai beau de aproape 7 ani. Ce se intampla? Nu o sa am putere de munca?
  Si ca sa iti raspund: nu. Nu am incercat si nu voi incerca, stiu cum as fi beat: melancolic. Si articolul ar fi plin de melancolie.

 3. Pe mine ma intristeaza cand vad oameni sub influenta alcoolului, chiar daca ei sunt veseli…

  1. un pahar spune si doctorul ca-i medicament… acum fiecare ar trebui sa isi stie masura si sa o respecte!

 4. Prin asta, bărbatul și-a creat o zi în care să bea fără ca nevasta să-i reproșeze ceva. Asta înțeleg eu. :))

 5. E interesanta ideea asta cu 44 de pahare, foarte buna pentru noi barbatii.Din nefericire pentru mine si fericire pentru sotia mea, am ajuns doar la 25 anul asta, poate la anul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.