Fun

+18 pe Youtube

Salut dragilor, in ultima vreme ascult muzica chill ca dupa munca asa ca sa ma relaxez…cum nu descarc sau am cont pe undeva anume ascult direct pe youtube.

Astazi, ce astazi acum 10 minunte am dat play la o piesa care suna bine si a ramas in fundal in timp ce am mai chatuit, ma gandeam la un subiect de articol, ma gandeam la o idee de a face un banut cinstit, etc.
Cand am realizat ca-mi place melodia si am dat sa vad cum se numeste si era deja pe la minuntul 5 al clipului si am avut ocazia sa privesc in toata spledoarea nurii unei tinere brunete.
Va las sa vedeti despre ce vorbesc:

Sunt eu prea pudic?
Stiu ca youtube avea o sectiune cu +18, care-ti permitea sa vizionezi anumite clipuri doar daca varsta declarata pentru deschiderea contului era mai mare de 18 ani, ei bine acest content video nu e catalogat +18?
Eu n-am nici o problema sa ma uit, sa ascult muzica, dar mai sunt si copiii.

Cred ca unele lucruri au scapat de sub control si aici nu e vorba de cenzura ci de bun simt.

Tagged

10 thoughts on “+18 pe Youtube

  1. mai eu nu le-am dat report sincer :D, dar am ramas putin uimit ca circula, faza naspa e ca nu mai stiu cum se numea melodia :)), era chiar misto.

 1. Nu e nicio pagubă, geme netu’ de dudui dezbrăcate :))
  Dacă vrei muzică chillout faină, caută pe Youtube Chris Spheeris, Kenny G., Ryan Farish.

  Zi frumoasă! ☺

  1. Multumesc Zina, nu credeam ca esti la curent cu astfel de genuri, ma uimesti placut!

   Oamenii mai in varsta nu mai isi updateaza stilul muzical, repertoriul lor ramanand acelasi din tinerete.

 2. Sau caută la shoutcast radio în winamp: ,, lush ” + click pe rezultatul ,, Lush: Mostly female vocals with an electronic influence. [SomaFM]”

  Îl ascult de ani de zile. E foarte relaxantă muzica, bună de mers pe fundal pentru orice fel de activitate (studiu, work, relaxare etc) 🙂

  1. nu stiu daca mai am winamp instalat…nu mami am nici o melodie downloadata in PC…nu mai piratez de multa vreme. Youtube rules

Leave a Reply

Your email address will not be published.