Fun

13 zi cu ghinon

Da, da! Tinerilor se apropie inceperea scolii , ati intrat in ultima 100 de metri, fiindca pe 13 septembrie va incepe noul an scolar!
Pregatiti-va ghiozdanelul cu rechizitele necesare!
Ministrul Educației, Daniel Funeriu, a declarat, sâmbătă, la Festivalul “Peninsula” de la Târgu Mureș, că a cerut ca până în 9 septembrie toate orarele școlilor din România să fie pregătite, astfel încat să se țină cursuri încă din prima zi de școală, informeaza Mediafax. Potrivit ministrului, principalul mesaj pe care sistemul poate să îl dea, pentru “recredibilizarea învățământului românesc”, este seriozitatea. Astfel, în toate școlile de stat, se va preda încă din prima zi, iar elevii vor fi nevoiți să își ia notițe, profesorii fiind chiar îndreptățiți să acorde și note/calificative. Ministrul Educației face apel pe această cale către toți părinții, să echipeze copii cu caiete, cărți, creioane din timp, pentru a nu mai exista întârzieri ale cursurilor.

De apreciat este ca avem un ministru al educatiei tanar si in acelasi timp modern , dat fiindca a participat la festivalul muzical “Peninsula” si a facut acest anunt acolo! Pare serios in acelasi timp si cu dorinta de munci pentru a schimba ceva , sper sa nu ma insel.

Sursa: cipriblog

3 thoughts on “13 zi cu ghinon

  1. >acum am reusit! nu o testasem multumesc ca mi-ai spus!
    Sunt nou in blogosfera si mereu am cate ceva de invatat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.