Braila-Galati, Film

Unde ne mai petrecem timpul liber in Galati?

Batand zilnic drumul intre cele doua orase, care poate pana voi muri vor deveni primul “megalopolis” al Romaniei, va spun cu mana pe inima ca nu sunt prea multe oferte in zona de “petrecut timpul”.

Raportandu-ne la mall-ul din Galati nu exista o modalitate de a petrece timpul inafara de cumparaturi si zona de “restaurante”.
Braila poate mai este salvata de faptul ca mall-ul inglobeaza un cinematograf, cateva piste de bowling, un patinuar artificial si o zona de joaca pentru copii. Exista si in Galati cateva din activitatile aminte ca spatiu si dezvoltare independente de mall, imprastiate in tot orasul din punctul de vedere al locatiei(lucru pe care in Braila nu-l prea vezi).

Lasand “râca” prosteasca dintre cetatenii celor doua municipii, cred ca in Galati se simtea nevoia unui cinematograf de talia celui din Braila…de mult timp. Banuiesc ca era si peste mana pentru multi galateni sa mearga la cinema in Braila, desi fie vorba intre noi, eu fac drumul asta zilnic si nu ma mai compatimeste nimeni.

Vestea cea buna, pentru cetatenii orasului Galati, este ca din 17 noiembrie se deschide Cinema City si in orasul lor, in incinta mall-ului. Astfel ca ne vom putea relaxa in compania celor mai noi blockbustere de la Hollywood in cele 8 sali dedicate redarii 2D cat si 3D, cinematograful putand sa gazduiasca aproximativ 1400 de cinefili.

Probabil pentru un timp, va mai exista migratia spre Braila pentru a se bucura de experienta 4DX. Cine stie…

Tagged , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.