Braila-Galati

The Music Pub Braila

Este un local, undeva prin centrul vechi, pe strada Mihai Eminescu. N-am fost decat aseara, pentru prima data si cred ca o sa mai trec pe acolo fiindca The Music Pub are un vibe diferit fata de ce mai este prin Braila.
A devenit destul de repede foarte de vizitat, probabil datorita faptului ca este diferit, n-am putut sa nu remarc asta datorita mediatizarii pe canalele de socializare mai ales datorita tagurilor si check in-urilor de pe facebook ale prietenilor.
Probabil o sa mai trec si eu pe acolo, desi am inteles ca trebuie sa-ti faci rezevare…e foarte cautat, ca si restul locurilor de prin oras, o fi de vina pentru asta si perioada sarbatorilor, cand vin studentii si oamenii din prin alte orase si cauta ceva nou…

Chestia e urmatoarea, nu m-a deranjat prea mult ce am amintit mai sus fiindca am negociat o masa, care era rezervata pentru vreo 3 ore mai tarziu decat momentul in care ajunsesem acolo, asa ca a fost ok.
Dar fratilor de la The Music Pub Braila, vinul fiert vreau sa-mi fie servit in cana, o cana cu toarta!
Unde Doamne iarta-ma ati vazut voi bauturi fierbinti servite in pahare de sticla, chiar si dedicate frappe-urilor? Daca ati mai vazut pe undeva nu trebuie sa copiati ce este rau!
Sper ca nu sunteti din aceia care-mi serviti ciocolata calda intr-un pahar cu paiul…fiindca n-am chef sa reiau discutiile. O sa comand si ciocolata calda data viitoare, sa vad daca nu cumva procedati la fel.

Dar prieteni dragi care administrati Music Pub Braila, nu se servesc lichide fierbinti in recipiente din sticla fiindca acest material crapa la temperaturi ridicate. De aceea se folosesc cani, care au si toarta pentru a nu te frige cand manipulezi recipientul ce contine un fluid fiebinte…si sunt si confectionate din materiale rezistente la temperaturi ridicate(ceramica, hena).

Per ansamblu daca lucrati la detalii, ati realizat o treaba destul de buna si o sa revin.

Tagged , , ,

4 thoughts on “The Music Pub Braila

  1. Foarte buna remarca ta in legatura cu servirea cicolatei calde. Si noua ne-au adus la barul hotelului la care am stat in Sighisoara fix la fel, ciocolata(alba) fierbinte cu banane si frisca in pahar cu pai.
    Banuiesc ca cei de la pub-ul brailean iti vor citi articolul si vor indrepta situatia. 😛 😀

  2. Or fi fost luati prin surprindere de gerul de afara si evident si de cererea crescuta de bauturi calde 🙂 iarta-i si tu acum…

Leave a Reply

Your email address will not be published.