Braila-Galati

Taxi Galati

Eu sunt un “planificator” din fire…imi plac surprizele placute, dar nu le astept fiindca ele arareori se intampla sa vina, fara sa lucrezi in acest sens. Sunt de parere ca oportunitatile apar pentru cei care le cauta, implicit si suprizele placute apar pentru cei care s-au pregatit oarecum in acest sens.
Am plecat putin de la subiectul articolului pe “centura”, dar ne intoarcem in centru imediat, ideea la care vroiam sa ajung dar de la care am deviat putin cursul pentru a avea o perspectiva pe care eu mi-o doresc a va o transmite e ca atunci cand calatoresc, ma informez. Cand plec intr-un oras nou, ma intereseaza cum ajung acolo, unde si cum ma cazez si fireste o firma de taxi serioasa, cu care sa ma pot deplasa intr-un mod civilizat intre destinatiile de interes, din acea locatie.
Tin minte ca atunci cand am ajuns pentru prima data in Bucuresti, tot asa mi-am intrebat prietenii ce firma de taxi sa aleg si mi-a fost recomandat “Pelicanul” atat pentru pretul redus dar si pentru seriozitate.

Acestea fiind spuse eu va sfatuiesc astazi, ca daca ajungeti prin Galati ar fi indicat sa apelati la serviciile firmei Samatax.ro, un numar de telefon il obtineti pe site-ul lor, Samatax sunt usor de gasit, fiindca au chiar si pagina de facebook.
Nu va recomand firma doar fiindca au fost super dragut si ne-au oferit o cursa de noapte, de la ultimul blogmeet din Galati, pana in Braila, desi ati putea sa trageti concluzia cat de cool au fost doar pentru acest gest.

Va recomand Samatax, daca aveti nevoie de taxi in Galati fiindca parcul auto de care dispun arata foarte bine, fiind chiar masini noi. Soferii sunt foarte cumsecade, i-am vazut deseori citind carti in momentele de asteptare dintre cursele pentru clienti ceea ce denota un grad de civilizatie ridicat.
Va ofera serviciile indiferent de situatie, spre exemplu pentru cunoscatori am chemat un taxi la poarta santierului Damen si am mers cu el pana la Facultatea de Arhitectura Navala, o distanta pentru care un taximetrist de la unele firme din Bucuresti te-ar fi “pomenit” atat pe durata scurtei calatorii dar si mult dupa aceea.

Un plus il constituie faptul ca avand foarte multe masini, nu vei astepta prea mult in sosirea taxi-ului, comandat la Samatax.

sursa foto: samatax.ro Tagged

6 thoughts on “Taxi Galati

    1. e mai ieftin, fiindca e si mai mare si isi scot banii la kilometri…in Braila e mai schimp ca in Galati fiindca ca arie geografica orasul e relativ mic.

  1. Culmea e ca 80% dintre bucuresteni ii evita pe astia de la Pelicanul ca sunt cunoscuti ca tigani, tepari si de o nesimtire rara si in plus , in mod legal, au interdictia de a efectua curse in Bucuresti ei avand sediul si numere de Ilfov. Acum, ca ei circula oricum, aia e. Dar per ansamblu, lumea ii evita.

    1. Mai eu n-am avut probleme cu ei, desi masinile lor cam lasa de dorit…in comparatie cu ce are Samatax in Galati.
      Iar in Bucuresti mi s-au intamplat multe cu taxiul, gen pentru cursa de 7 lei sa nu vrea sa plece de pe loc…imi cerea 20.

  2. Combinatia intre o flota de masini de calitate, soferi de calitate si preturi bune este maximul pentru o firma de taxi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.