Braila-Galati

Starbucks potentialul meu viciu

Scriam in urma cu 2 ani jumatate ca nu ma regasesc in lumea viciilor cotidiene… dar la un moment dat am deschis o paranteza, nu stiu daca a fost un lucru predestinat, dar pare ca n-am inchis-o cum trebuia.

Scriam:

Nu beau cafea. (mai nou doar ocazional, cand ajung prin Starbucks – totusi nu se pune, ca o fac de 2-3 ori pe an)

Tot contextul era datorat faptului ca cel mai apropiat Starbucks de Braila sau de Galati era situat in Bucuresti, iar eu in ultima vreme nu faceam drumul asta foarte des, cel putin dupa perioada facultatii cand am intrat in campul muncii. Imi era usor sa tin sub control aceasta plecare spre consumul de produse finite ale bobului de cafea, iar la Starbucks chiar daca n-am ales niciodata un sortiment cofeinizat savoarea este una unica, foarte aromatizata (in general aleg Mocha Caffe Medium Roast).

In aceasta saptamana a fost deschisa, in Mall-ul din Galati, cafeneaua Starbucks.

A fost prezentata echipa care va primi, orice fan al cafelei, cu zambetul pe buze si cu cele mai “fierbinti” experiente papilo-olfactive.

Banuiesc ca in scurt timp importanta brandului va fi evidentiata in retelele de socializare, pentru arealul Braila-Galati. Stiu ca aceasta cafenea are o buna imagine pe Instagram la nivel mondial, garantat efectul va fi similar si la nivel “micro”. Elementele grafice sunt atat de bine alese, incat confera brandului o vizibilitate in “newmedia” enorma si de aceea este atat de popular, pe langa calitatea si gustul cafelei.

Se pare ca tentatia ma urmareste, dar nu chiar atat de indeaproape. Multumita presei “simpatice” din Galati, nu este prevazut un plan de extidere al Starbucks si in “orasul luminilor”, Braila. (Take this joke back!)

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.