Braila-Galati

Spam politic la cote maxime înainte de alegeri

Toate publicațiile se bucură de bani proveniți din zona politică, zilele astea. La fel și agențiile de publicitate ale Facebook, Google, Instagram și probabil Tik Tok.

Publicațiile locale sunt îngropate în banere politice, de sincer nici nu-ți mai vine să le deschizi. La fel și prin articole plătite.

Probabil aș publica și eu pentru o sumă cu 4 zerouri, aici pe blog. De aia nu mă caută nimeni!

Sunt destul de agasanți! Dacă nu chiar depășesc litera legii.

Nu știu de unde, nu știu cum dar numărul meu de telefon a ajuns într-o bază de date a vreunei celule de campanie că deja am primit trei SMS-uri de pe două numere de telefon diferite!

Chiar mă deranjează, fiindcă nu am solicitat acele informații și nu am comunicat datele mele niciunui partid.

Dacă mai primesc vreun mesaj de genul, voi lua măsuri. Oricum nu am primit un răspuns la întrebarea comunicată prin SMS, așa că îi voi suna, iar dacă nu îmi vor șterge toate datele din bazele lor de date voi căuta să le fac o plângere de altă natură, oficială.

Tagged ,

3 thoughts on “Spam politic la cote maxime înainte de alegeri

  1. Nu rezolvi nimic cu plangerile, iti spun asta din spatele scenei, manevra e simpla si se bazeaza pe datele cumparate de la tertii la care nu ajungi niciodata. ?

      1. GDPR e suspendat oricum din martie la nivelul UE, ca “pandemia”. In rest, sunt acoperiti chiar de tine, numarul ala de telefon l’ai dat singur, fie ca te’ai logat cu el pe retele sociale, fie la vreun card de reduceri, fie pe ici, fie pe colo si undeva acolo, jos prin agreement, scria miiic mic de tot, ca esti de acord ca datele tale sa fie prelucrate de terti! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.