Braila-Galati

Semafoare in Galati

Nu stiu daca ati aflat de Galati, dar in scurt timp probabil veti afla  ca este orasul care se poate vedea din spatiu din cauza celor trei culori ale semaforului: verge, galben si rosu. Fiindca nu este exclus ca Galatiul, oras romanesc de la malul Dunarii, sa ajunga in cateva saptamani sa aiba cea mai mare densitate de semafoare pe cap de locuitor din lume.

Totul face parte din proiectul  “Unda verde”, care totusi poate sa devina rosie, si galben intermitent. Nu stiu de ce am eu sentimentul ca va fi “ROSU” in ochii soferilor… dar poate fiindca sunt circumspect…idiotii aia care monteaza semafoare, au montat si cate 3 semafoare pe sens in 50 de metri, au montate semafoare pe sens pe partea cealalta a intersectiei, au montat semafoare chiar si la “giratorii”…

Totul pare ca o incercare de spalare de bani, fiindca nu stiu daca este planificata, calculat si gandita fiecare pozitionare a noii investitii. Pare o amenajare fara noima, daca mergi prin oras.

Din fericire ma va durea la basca, daca nu ma mut in Galati… fiindca pe ruta mea spre munca inca nu s-au gandit sa masluiasca timpii pe care ii scot in fiecare dimineata si dupa amiaza.

Asta le lipsea galatenilor, semafoare pe paine… Macar nu vor mai trebui sa investeasca in beculete de Craciun!

Lipsesc cateva pe batranul fluviu, pentru nave, dragi edili galateni!!!

Galateni se pare ca ati votat bine, v-ati pierdut pe nimic 5 milioane de euro!

Tagged , ,

4 thoughts on “Semafoare in Galati

  1. Zi merci că e vorba doar de semafoare, întotdeauna se poate și mai rău…
    Pe aici se decopertează străzile și șoselele, se acoperă, apoi se decopertează din nou, de câteva ori pe an… Firește, cu gropile aferente!

  2. Si totusi cred ca stati “mai prost” ca noi. Oricate ar avea Galatiul, Timisoara va avea intotdeauna un numar de semafoare, cel puti dublu … si asta de vreo 2 luni incoace…

Leave a Reply

Your email address will not be published.