Braila-Galati, Sport

Puteam sa fac sport de performanta…

Puteam… fiindca conditia medicala nu-mi permite sa performez, as fi facut inot cel mai probabil si de ce nu alte sporturi, dar asta e viata de prin clasa I-a visul asta mi-a fost furat de soarta asa ca m-am indreptat spre alte activitati, mai mult spre invatat.

Nu pot sa spun ca nu-mi creste inima cand sunt invitat la evenimente sportive, chiar si ca spectator, nu stiu daca imi risc viata desi doctorul specialist, poate unul cunoscut de 50% dintre romani mi-a semnat fisa medicala(astai activeaza si ca senator).
Ideea este ca mai fac cate o data sport, asumandu-mi riscurile fiindca e frumos sa faci parte dintr-o echipa sportiva, e ceva diferit sa concurezi astfel se nasc niste emotii lucru dovedit si stiintific fiindca in timpul unor astfel de activitati corpul secreta endorfina si alti hormoni care produc fericire.

Va spuneam ca am fost selectionat pentru un meci demonstrativ, impotriva echipei de fotbal feminin a municipiului Galati. Organizarea a fost simpatica fiindca dintr-un cumul de factori(recunosc acum) favorabili, desi initial am fost reticent am ajuns sa jucam pe terenul mare din baza sportiva Dunarea.

Eu nu sunt un practicant al sportului, n-am mai jucat fotbal din ultimul semestru dinainte licentei si se fac vreo 3 ani in perioada asta, am mai cochetat cu inotul cateva luni la inceputul anului trecut si cam atat.
Va dati seama ca nu eram prea increzator in conditia mea fizica, lucru care s-a si dovedit in cele din urma…dupa o repriza jucata, a trebuit sa parasesc confruntarea( si din cauza unor obligatii personale), dar resimt si acum a treia zi, cand scriu acest articol febra musculara.

Cum am jucat? Poate va intrebati…

N-am fost niciodata jucatorul magician, care controleaza mingea precum Messi, care bate loviturile precum Juninho sau jongleaza precum Ronaldinho. Dar imi fac treaba, in general in aparare…unde e clar nu prea se vede.

Dar totusi cronica meciului a fost oarecum favorabila mie:

Unii zic ca am jucat, altii ca doar o repriza, putem pune in seama norocului ca in timpul in care am jucat s-au marcat toate golurile echipei mele si plasa portii noastre n-a fost atinsa niciodata.

Tin se le multumesc colegilor, dar si fetelor ca au acceptat sa joace impotriva unor amatori, a unor oameni care au facut o tactica pe genunchi si care au venit sa se distreze.

Sper sa fi reusit sa fi provocat un boost de promovare pe plan local pentru echipa AFC Universitatea Galati!

Pentru o descriere mai tehnica a meciului va invit sa-l cititi pe Daniel Carciug iar pentru opinia mai de Social Media and content marketing pe cea a lui Gabriel Ursan!

La Ion pe blog puteti sa aflati rezultatul final al meciului si sa vedeti starea noastra de spirit la jumatatea partidei. Imagini din timpul meciului puteti vedea la Bogdan Munteanu!

Vlad Motolea a fost responsabil cu grafica meciului, cel putin prima repriza fiindca in a doua s-a implicat si pe teren!

Ne auzim data viitoare!

Tagged , , ,

4 thoughts on “Puteam sa fac sport de performanta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.