Blogging, Braila-Galati, Sport

Provocat sa intru in forma

Este curios faptul ca in Galati exista o echipa de fotbal feminin, stiti voi, si eu sunt reticent ca multi altii cand vine vorba de anumite subiecte, n-as putea spune ca sunt sexist dar anumite sporturi nu le consider “de finete”.
Saptamana asta am vazut initiativa de a forma o echipa a bloggerilor din Galati si am sarit si eu in sus, fiindca sunt si eu bun de ceva acolo, 10-15 minunte macar la turatie 95% MCR. Stiu ca daca se va juca pe teren mare, nefiind profesionisti este nevoie de multi oameni in principiu 11 + cat mai multe rezerve, fiindca este un sport destul de solicitant.

Am raspuns pozitiv, sper ca va exista un selectioner care sa ma si vrea in echipa bloggerilor “Dunarii de JOS”, fiindca ar reprezenta regiunea Galati – Braila sau Braila – Galati, cum doriti sa ii spuneti.

Nu stiu inca cum se va organiza evenimentul sau de catre cine, insa aflu de la Gabriel Ursan ca aceasta confruntare istorica dintre FC. Universitatea Galati si colectivul mediului online va avea loc pe data de 25 martie. Ceea ce inseamna ca am doua saptamani la dispozitie sa intru in forma, nu neaparat sa ma imprietenesc cu mingea, ci sa fiu apt fizic pentru o astfel de manifestare sportiva care de altfel ma incanta.

Am un job destul de sedentar, comparativ cu faceam inainte, si simt nevoia sa mai fac miscare am luat in calcul mai multe forme de miscare, am avut in toamna o initiativa si anume am urmat niste cursuri de dans, era ok sa fac miscare acele doua ore pe saptamana, apoi programul nu mi-a mai permis si au venit concediile, etc. Mii si mii de scuze!

Tagged , , ,

1 thought on “Provocat sa intru in forma

Leave a Reply

Your email address will not be published.