Braila-Galati

Profi Braila

Lantul de supermarkete Profi va ateriza si la Braila!
Miercuri, 7 noiembrie 2012, va fi deschis primul magazin Profi din Braila.
Magazinul Profi din Braila va fi deschis in locul fostului( si cunoscutului de altfel) Restaurant IRIS, la intersectia Bulevardului Dorobatilor cu strada Tineretului.

Am observat ca deja au fost aranjate rafturile, cat si produsele pe rafturi… nu mi-am permis sa intru sau sa fac fotografii foarte de aproape, desi banuiesc ca n-ar fi fost vreo problema prea mare, daca le explicam ce benefica e vizita mea pentru ei.

Ma intreb cum de au inchis restaurantul Iris totusi, oare nuntile, cumetriile si petrecerile pot fi relocate mai la marginea orasului… fiindca totusi cred ca e un business viabil. Acum nu stiu ce clientela avea restaurantul in afara acestor evenimente.

Din partea mea o urare celor de la Profi:

Bine ati venit, Profi, in Braila!

Tagged ,

14 thoughts on “Profi Braila

  1. Hehe, Pato e fan Profi. 😀 Sa stii ca si eu sunt, din simplul motiv ca este cel mai apropiat supermarket de casa. Iar la unele produse au preturi bunicele. 😉 Asta vara doar de la ei ma aprovizonam, ma cunostea si patroana, ma saluta cand ma vedea. Eram de-a casei. 😛

  2. Am si eu un Profi in fata blocului, deschis de cateva luni. Singurul avantaj este ca-i aproape si nu trebuie sa merg pana in China dupa o paine sau o sticla de apa. Dezavantaje: mic si inghesuit, slab aprovizionat, putina diversitate, merge o singura casa de marcat din 5.

    1. Ups, se pare ca ne aprovizionam din acelasi magazin. 😛 😀 Ca si al meu se inscrie pe aceleasi coordonate. 🙁 😛

  3. Da, imi amintesc de peripetiile tale la Profi. 😀
    Poate nu era patrona, dar una din sefe. Cert e ca se comporta ca o patroana. Ca tot veni vorba, imi zicea o casiera ca la Profi sunt mai multi sefi decat angajati.

  4. Si la mine in oras este un supermarket Profi, doar ca este intr-o cladire independenta si foarte spatioasa.

    1. daca atat ne permitem… tu iti permiti sa faci cumparaturile de la chioscul din coltul blocului 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *