Braila-Galati

Prima mașină confiscată, din care este aruncat un chiștoc de țigară pe domeniul public!

Vreau să văd transpus în realitate ce scrie în titlu. Știu că legea nu este direcționată astfel, ba chiar ar părea un abuz, dar este un scenariu aplicativ!

Vreau să văd că în Brăila se întâmplă asta prima oară în țară!

Primarul se laudă cu un cadru legislativ creat la nivel național, de parcă l-ar fi gândit el în primăria din Brăila.

Tagged , , ,

3 thoughts on “Prima mașină confiscată, din care este aruncat un chiștoc de țigară pe domeniul public!

  1. Legile daca nu se aplica raman simple variante de intimidare.
    Astept si eu stirea cu Braila care bate recorduri la ridicat autoturisme.

    Probabil o sa fie o stire cu o caruta si o masina si atat, eventual cu cateva replici ale primarului. Cum au facut toti valuri cu toate initiativele care au fost abandonate peste noapte. Au ridicat si astia la masini in bucuresti parcate ilegal de nu mai au loc unde sa le puna. Iar politia a ramas fara pixuri si hartie de la atatea amenzi scrise.

  2. Ideea e legată de confiscarea mașinii din București cu deșeurile rezultate din materiale de construcții. Ceea ce era normal să se întâmple. Acum sper doar să nu fi fost de spectacol și să rămână și singura mașină confiscată. Legat de ideea primarului de la Brăila: nu e rea. Dar să fie confiscată o mașină pentru că șoferul sau pasagerul aruncă diverse pe geam e exagerat. Pentru asta există Poliția Română. Tot în București a fost un caz acum câteva luni când poliția a amendat un șofer pentru un muc de țigară aruncat pe geam. I-au dat 2x salariul minim pe economie dacă mai țin bine minte.

    1. Practic nu va face nimeni așa ceva, fiindcă este doar ideea mea. Primarul se referă tot la materiale de construcții, gunoi în volum industrial, animale moarte, etc. Chestii sensibile. Asta cu micile gesturi de jigodii ale societății vor rămâne nesancționate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.