Braila-Galati

Pato.ro te aduce la mall, ar zice unii

Astăzi vă relatez de pe teren, câmpul de luptă, sau din linia întâi de răspândire a virusului.

Azi, după mai bine de 3 luni am calcat prin mall. Firește nu neapărat la căscat gura, ca și în restul celor 5 dăți de anul ăsta am fost la punct ochit și lovit. Comandă de acasă, limitat promenada prin mall, prin Promenada Mall Brăila, cel puțin de data asta.

Soția a făcut ceva comandă pentru sezonul rece la Decathlon, și am zis să mergem să luăm comanda de acolo să poată să probeze.

Zis și făcut am lăsat Patolina la mamaie și tataie și fuga repede la mall. Am ajuns acolo, nu am rezistat și am ajuns și pe la articolele de pescuit dar nu m-am lipit de nimic, cât timp mandra proba cele pregătite de personalul magazinului.

Asigurat că putem pleca și am părăsit incinta. Urcat în mașină și părăsit de tot mall-ul.

Sincer, cred că e ultima dată când merg la mall în 2020.

Era la fel ca în preajma sărbătorilor din ultimii ani. Parcarea plină, deși unii (consătenii noștri metropolitani de la Galați) au prezis că nu va merge mall-ul din Brăila după deschiderea celui din Galați.

Merge! Dacă merge în condițiile actuale de viruși exotici, cred că nimic nu poate să-l închidă.

Speram când am plecat de acasă să fie mai liber. Ori toți au gândit ca mine, ori…nu ne mai facem bine!

Da, și eu am contribuit la numărul lor așa că nu mă sustrag criticilor. Măcar noi doi purtam masca corespunzător, nu ca vreo 15-20% din cetățenii care nu pot să respire cu ea pe nas (voi veni cu un articol pe tema asta).

Am fost și la Piața Mare azi, era plin de poliție și jandarmerie. Oare diferența de atitudine a autorităților se datorează doar amplasamentului central al pieții în detrimentul mall-ului care nu este nici măcar este poziționat pe teritoriul municipiului (având adresa pe teritoriul comunei Vărsătura)? Toți moșii, în piață, aveau masca bine fixată pe față, cel puțin cei zăriți de mine.

De menționat că nu prea erau bătrâni la mall!

Vine politia!

Politia de frontieră
Tagged , ,

2 thoughts on “Pato.ro te aduce la mall, ar zice unii

Leave a Reply

Your email address will not be published.