Braila-Galati

pato.ro blog brailean, Pato Basil blogger din Braila

Asta e adevarul, am domiciliul in Braila sunt brailean…blogul e al meu deci e tot brailean si el (cu viza de flotant in Galati, blogul nu eu), dar eu nu prea scriu si nici nu prea am scris despre Braila si nici despre Galati.

V-ati dori sa cunoasteti orasele in care imi “invart eu viata”?
Ce anume v-ar interesa sa aflati despre Braila?
Ce v-ar placea sa vedeti din Braila?

Vreti sa scriu mai mult despre Braila si poate si de Galati, care inca nu l-am descoperit foarte mult desi de un an si ceva stau acolo mai mult ca acasa?

Tagged , , , ,

17 thoughts on “pato.ro blog brailean, Pato Basil blogger din Braila

  1. Pai eu nu mai inteleg nimic. Mi-ai marturisit intr-o zi pe blog ca nu esti nici brailean nici galatean. In fine…
    As vrea sa ne rasfeti cu multe poze frumoase din orasele pe care le frecventezi, mai nou sunt mare amatoare de imagini in articole. Ma rog, cred ca ai observat asta. 😛

  2. Eu incurajez orice proiect de “descoperire” a oraselor si obiectivelor turistice. Poti scrie despre orice: parcuri, localuri, muzee. 🙂

  3. cred ca mi-as dori sa povesteasca cineva lucruri pe care nu multi le stiu despre braila, chiar si neplacute daca e cazul. Toata lumea infloreste, mie mi-ar placea sa citesc ceva real.

  4. As vrea si eu sa aflu mai multe despre cele doua orase, caci iti marturisesc… imi sunt destul de straine. (adica tot de la tine si de la inca unul-doi bloggeri am mai aflat una-alta).
    Si da, pe langa text, poze poze poze 😛

    1. O sa incerc, insa dupa ce termin cu facultatea cred… acum sincer nu prea am nici chef nici timp. Ideea e ca trebuie umblat de preferinta dimineata pe racoare 😀 iar eu cand sunt acasa dupa facultate dorm cat se poate sa-mi incarc bateriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.