Braila-Galati

Open Connect Galati

Am participat astazi la Open Connect Galati, o intrunire de oameni frumosi dornici de schimbare…un lucru care mie imi place fiindca sunt necesare cat mai multe evenimente si in provincie, asa cum stiu si am vazut ca se fac in capitala. E drept ca lucrurile se misca mai timid dar orice inceput e unul de laudat si ma bucur ca exista oameni cu intitiativa.

Am invatat doua lucruri foarte importante, unul ca am nevoie de o carte de vizita pentru astfel de intruniri offline musai. Daca aveti vreo propunere in acest sens o astept pe pagina de contact!

Doi am o problema de “public speaking” de cum am simtit ca urmez sa ma prezint, cu microfon in fata a poate zeci de participanti a fost un calvar…am simtit emotiile cum ma napadesc si evident eu cred ca m-am balbait nu stiu cum a reiesit din afara, dar eu stiu ce am simtit si asa a fost. Neaparat trebuie sa lucrez la asta, nu fiindca vreau sa devin speaker insa in viata e bine sa fii pregatit pentru cat mai multe situatii iar emotiile nu ma caracterizeaza, probabil am nevoie de mai multa familiarizare cu domeniul…sa ma lovesc mai des de asa ceva intr-un mod sau altul.

Insa mi-am pastrat concentrarea, am ramas tacut si am impuscat un premiu interesant, despre care sper sa va povestesc cat de curand.

Despre evenimentul in sine nu pot spune foarte multe nu l-am studiat indeaproape, mi s-a parut interesant formatul desi nu stiu de ce la un moment as fi simtit nevoie sa aud niste povesti de viata…desi nu asta e ideea formatului prezentat de Radu Turcescu, pe al sau blog. M-am revazut cu Gabriel( am avut ocazia sa ma joc cu, al sau Nexus 5), Doina si Georgiana de la revista Explore.

Per ansamblu a reprezentat o petrecere frumoasa a unei dimineti de joi si o sa particip si la urmatoarele daca o sa am posibilitatea.

Tagged

4 thoughts on “Open Connect Galati

  1. Stai liniștit că te-ai descurcat foarte bine la microfon. A fost foarte ok. Iar joi pe 28 noiembrie sigur vii ca să mă susții moral pentru că eu voi susține un pitch. Va fi despre blogging, de ce merită să-ți faci blog și cum te poate ajuta. Sper să vină acolo cât mai mulți participanți la edițiile BGG.

    1. Voi incerca, nu promit insa daca se poate voi fi acolo chiar si pentru mai putin timp…
      Eu am simtit ca m-am pierdut cu totul, ma coplesisera emotiile, ce zici tu consider ca este asa de imbarbatare 😀

  2. Pato, uneori emotiile astea nu dispar niciodata, doar ca inveti sa le maschezi, sa le gestionezi. In timp, ceilalti nu vor mai citi pe fata ta ca tremuri tot inside. Dar nu e usor sa vorbesti cat timp ai atintiti asupra ta sute de ochi.

    1. Nu ma sperie lucrul asta, doar ca nu sunt obisnuit cu asta si imi concetrez gandirea asupra acestui fapt in loc sa o focusez pe altceva, de aceea incep sa fieb cu totul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.