Braila-Galati

Muzeul de Arta Vizuala din Galati

La cativa pasi de campusul studentesc Al. Ioan Cuza se afla doua puncte de interes pentru tinerii stresati de atatea studii inalte…locuri in care mai coboara si ei pe pamant si se inalta cu sufletul si mintea. Nu ma refer la Catedrala, chiar daca am amintit de suflet fiindca aia e vis-a-vis de Facultatea de Mecanica. Cele 2 obiective de care aminteam sunt acum in renovare, adica sunt santier in lucru, Gradina Publica si Muzeul de Arta Vizuala din Galati, pe langa care trec in fiecare dimineata cand plec la facultate si in fiecare seara cand ma intorc de la facultate!

Muzeul de Arta Vizuala situat pe Calea Domneasca, aproape de Statuia lui Alexandru Ioan Cuza, fotografiat cu fosta mea camera:

Tagged ,

9 thoughts on “Muzeul de Arta Vizuala din Galati

 1. Multumesc pentru turul virtual! N-am fost niciodata si mi se pare destul de interesant. Aparatul face o treaba minunata, iar de cel care-l manuieste nici nu mai zic ;):D:P

 2. Mersi pentru turul gratuit al muzeului 🙂 Fiind doar foto de exterior presupun vrei sa ne faci curiosi, un fel de “tease” fara “strip” 😀 😛
  Astept cu nerabdare sa vad si interiorul daca se poate si nu-ti cer un efort prea mare 😉

 3. Foarte frumoase pozele realizate de tine la Muzeul de Arta Vizuala, Pato, mi-au atras atentia ultimele, de la poza 20 in sus, care dezvaluie o atmosfera aparte, mistica, misterioasa.
  Dar nu am inteles de ce vorbesti de fosta camera, ai vandut-o deja?

  1. Pai alea 4 ultimele au fost realizate intr-o zi cetoasa de toamna, celelate vara. Zic fosta fiindca acum piesa de rezistenta este cea mare. N-am vandut-o va ramane in familie, asta si fiindca nu a ofertat nimeni pentru ea…plus ca merita sa ramana pe langa mine.

  1. era si Gradina Publica dar e inchisa de anul trecut ca o modernizeaza :)…ar trebui sa termine in 1-2 luni dar in Romania, nu cred ca se respecta astfel de termene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.