Braila-Galati

Lebede romanesti doar la Lidl

Nu stiu daca se comercializeaza, banuiesc ca nu…deci titlul este doar o gluma.
Revin la articolul legat de lebedele brailene, incredibil de albe dupa cum puteti vedea din imagini cred ca-s adoptate fiindca la noi in oras nu mai vezi un “alb imaculat”.

Mai jos o fotografie de ieri cu telefonul a lebedelor de care va aminteam.

13 thoughts on “Lebede romanesti doar la Lidl

 1. Prima data am crezut ca se poate cumpara la Lidl lebede ca mancare… sunt animali foarte frumoase. Am auzit ca au numai un partner pe toata viata lor.

  1. Corect dar nu usor, era un frig in ziua aia… se poate observa si diferenta dintre cele 3 fotografii din galerie, cu cea de mai jos. Am suferit putin, dar asta e… sunt in viata! :))
   Glumesc, dar chiar mi-au degerat mainile pe camera…frig mare am mai indurat.

  1. Nu… am parcat in apropiere… 500 m distanta, pe un drum spre camp si statia de epurare, folosit in trecut pentru a ajunge la canalele de irigatii.
   Ce nu fac eu pentru cititorii mei!?

 2. M-am speriat cand am vazut titlul, chiar credeam ca se comercializeaza carnea de lebede, mai ales in Romania. Intr-o alta ordine de idei, n-am vazut niciodata lebede, dar ma bucur cand vad imagini cu ele.

  1. Din fericire sau din pacate nu comercializeaza, eu nu am auzit dar oare de ce doar sunt pasari asemeni gastelor, ratelor… ar fi mers un foie-gras de lebada…pfff.

 3. Sper sa nu ii vina cuiva vreo idee legat de lebede. Sunt atat de frumoasa si de gingase, incat chiar ma intreb, daca cineva s-ar hazarda sa manance ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.