Braila-Galati

La patinoar cu patine inchiriate

In iarna asta am mers deja de 3 ori la patinoarul din Braila, pentru prima data in orasul meu, asta e lucru mare fiindca am doar 4 experiente pe patine…nici rolele nefiindu-mi familiare.

N-as putea spune ca stiu sa patinez, dar pot sa am mandresc cu nici o cazatura. Probabil am un stil aparte si din cauza patinelor, de fiecare data am inchiriat pentru ca nu am patine personale si nici nu prea ma atragea gheata, desi daca e sa ne gandim e tot apa deci suntem intr-o arie de complementara. Chestia e ca niciodata n-am reusit sa le leg prea bine, sau sa mi se potriveasca, mereu imi jucau in picior, mereu ma jenau si o data chiar m-au ros rau asta se intampla in Galati unde la patinoar, au niste patine execrabile.

Cred ca m-a prins un pic, patinajul fiindca am sentimentul ca o sa mai merg cel putin o data in iarna asta la patinoar, e o atmosfera interesanta desi eu am retineri fiindca mi se pare si periculos si fiinca nu stapanesc acest sport.

Sincer cred ca o sa am pe viitor in vedere achizitionarea unor patine personale, iar pentru aceasta decizie stau la baza mai multe consideratii:
– pretul 5 ron/h chiar nu e mult, asta fiind pretul in orasul meu prin alte parti am auzit ca este mai scump(deci cu atat mai bine achizitia unor patine personale se amortizeaza intr-un timp mai scurt).
-faptul ca le pot avea o viata, am ajuns la maturitate piciorul meu nu mai creste si sincer sa fiu nici nu-s extrem de scumpe adica sunt comparabile cu o pereche de ghete (150-350 de ron).
-sanatate…este foarte usor sa contactezi o boala de piele mai ales fiind purtate de atatea persoane, n-am vazut sa foloseasca vreun spray dezinfectant sau ceva asemanator mai ales ca in tura a doua oamenii luau patinele direct de la cei care plecau, mi se pare neigienic. Pentru sanatate platesti oricat.
-faptul ca nu-ti vin, si cred ca as prefera patine cu clapeti nu cu sireturi, am facut rani la degete incercand sa mi le strang.

Faptul ca as putea sa ma imbolnavesc totusi reprezinta elementul major pentru care as merge pe achizitionarea unor patine personale in defavoarea patinelor inchiriate!

Tagged ,

8 thoughts on “La patinoar cu patine inchiriate

  1. Si mi se pare foarte trist, ar trebui sa te oblige sa iti cumperi patine :D… daca nu pot sa ofere o siguranta sanitara corespunzatoare :(…Adica te duci la patinoar, nu la curve, sa te intorci cu ciupercute :D.
   Slava Domnului, n-am nimic…oare care o fi perioada de incubare…oricum m-am spalat pe picioare bine de cum am ajuns acasa, tare mi-i frica de chestia asta.

 1. Ultima data cand am fost la pationoar m-au ros patinele in asa hal incat am ajuns la serviciu cu piciorele pline de sange. Durerea era infernala si cred ca am ramas traumatizata ca de atunci nu prea am mai cochetat cu gandul de a patina…
  Totusi, anul acesta, dupa revelion mi-am propus sa merg iar. Sa vedem daca se materializeaza dorinta mea. Mi-e tare teama sa nu se repete isprava, mai ales ca, la fel ca si tine, nu am patinele mele. Dar nici sa-mi cumpar nu am chef.

  1. Asa mi s-a intamplat si mie in anul doi de facultate la Galati, dar anul asta se pare ca am fost mai curajos, daca am fost de 3 ori…n-am avut bataturi dar e un disconfort destul de mare cand esti pe gheata in patinele alea 🙁

 2. O alta varianta ar fi la tara unde stau eu niste fiare in forma de v indoite si pe lacul inghetat natural sa mergi cat vrei pe gratis :))
  Mare dreptate ai cu inchirierea acestor patine de la unul la altul fiint cat se poate de nepotrivit.

  1. Cand eram mic ma dadeam cu sania pe paraul inghetat :)), aveam bete de fier…si ne plimbam. Deseori ne intra apa in cizme, apa rece ca gheata 😀

 3. E bine sa vi de acasa cu patinele-n picioare. Am fost si eu la patinoar anul asta, cand am vazut ca primesc patine folosite, mizerabile, am crezut ca incep sa inebunesc. Poate ala care a fost inaintea mea nu stie ce e ala sapun, sau se spala odata-n an. Desigur, am facut reclamatie la ANPC.

  1. Am mai fost al bowling si am vazut ca dadeau pantofii cu spray dezinfectant, dar aici n-au auzit de asa ceva :((…e de-a dreptul odios!

Leave a Reply

Your email address will not be published.