Braila-Galati

La cinema Galati

Buna dragilor,
Pare aproape iluzoriu dar maine sunt invitat in Galati si nu oriunde, cum ati citit probabil si in titlu voi merge la cinema chiar in orasul de langa Dunare in aval de Braila, Galati.
Dupa ani de suferinta pentru cinefilii galateni, orasul lor are acum un cinema care conform spuselor se ridica la anumite standarde decente, reusind sa lanseze catre publicul iubitor de film chiar si proiectii 3D. Este o bucurie pentru multi dintre locuitorii orasului Galati ca acum au un cinema, al lor, si nu mai este necesar sa bata aproape cam 60-70 km dus intors pana la mallul situat la iesire din Braila spre Slobozia.

Maine la 20:30 voi lua parte la ecranizarea filmului “Poveste de Dragoste” in regia galatencei Cristina Iacob, care va fi si ea prezenta la evenimentul de maine in Galati, la cinema.

Maine voi avea o zi super plina, trezint la 5:30, lucru pana la 16:00, master pana pe la 20:00, apoi film…un maraton de forta. Sper sa nu fiu epuizat dar mi-am propus sa nu mai ratez oportunitati de a iesi in lume.

Sunt foarte curios cum va fi fimul, atmosfera la cinema, este ceva nou sa merg la film in Galati. Revin cu impresii.

Tagged , ,

1 thought on “La cinema Galati

  1. Vasile, unde sunt impresiile?! 🙂
    Mă bucur că aveți un cinematograf nou și vă doresc să vedeți numai filme bune!

Leave a Reply

Your email address will not be published.