Braila-Galati

În Galați se lucrează!

Mulțumită conducerii PSD orașul Galați are perspectivele unei dezvoltări durabile.

Chiar se muncește, jumătate de oraș fiind un șantier. Că se muncește bine sau prost nu prea mai contează fiindcă se muncește. Se muncește și lumea este fericită, se mișcă lucurile. Că se fac lucrurile de mântuială că trebuie să fie, fără a fi gândite.

Prin zona dintre Ultimul Leu și Reno, in spatele blocurilor pot observa la plimbare următoarele lucrări care se afla în stadiul actual de peste o lună.

Întorcându-ne pe Siderurgiștilor, din păcate nu am poze, dar în zona IREG aproape Luca, pe partea cu Luca trotuarul pare foarte îngustat și niște stâlpi destul de generoși în diametru răsar ca floarea soarelui din trotuarul limitat ca lățime. Poate voi avea ocazia să mai ajung prin zonă și să documentez articolul și cu ceva poze. E drept că nu am mai ajuns pe acolo de vreo lună, că poate m-am speriat eu când am văzut dar aveam impresia că două mame cu cărucioarele nu pot trece una pe lângă cealaltă în dreptul stâlpului de aluminiu.

Important este că se lucrează!

Cea mai mare speranță a tresărit în mine când am ajuns în dreptul Turnului Televiziunii. Erau lucrări la un proiect promis de primarul orașului de la primul mandat. Au fost necesari este drept să treacă 4 ani pentru a putea iniția proiectul, după un dezvoltator ce nu s-a ocupat de îndatoriri.

E bine și mai târziu decât niciodată!

Se muncește!

Se muncește cu drag și spor pentru al nostru parc acvatic, din prea tristul viitor. Zic asta fiindcă suntem încă afectați de efectele SARS-COV-2, cine știe când vom mai putea să ne bucurăm. Să nu înțeleagă cineva că mă plâng, măcar să existe o alternativă de petrecere a timpului liber prin zona Galați-Braila.

Parc acvatic lângă Dunăre Galați

Articolul l-am scris fiindcă domnul primar al urbei Galați este activ pe rețelele de socializare cu toate “reușitele”.

Din păcate nu cunosc toate neajunsurile orașului fiindcă nu frecventez fiecare cartier in detaliu, dar pe unde ajung eu pot fi făcute o mulțime de îmbunătățiri. Dar asta vă voi arăta în articole viitoare.

Sper să vă bucurați să vedeți Dunărea in panorama de mai sus, e gratis nu ca de Black Friday!

Tagged , , ,

2 thoughts on “În Galați se lucrează!

  1. Asa este peste tot, p’acia prin Ardeal, avem conducere liberala! Fabulosi oameni, nemaipomenit de harnici, mai mereu fac cate ceva, dar nu se vede nimic! Si asa e de vreo 15 ani, de or sa il ajunga sa il scoata pe asta din primarie cu picioarele inainte, cum l’au scos si pe alalat, tot liberal, i’a lasat la asta primaria mostenire.

    1. Ice îmi pare rău să aud asta, noi aici în est chiar credem că de vină pentru toate neajunsurile sunt partidul roșu și partidele satelit Mikey mouse și idolul nevestelor

Leave a Reply

Your email address will not be published.