Braila-Galati

Iarna buna

2017-2018 a fost o iarna blanda… chiar si cu micile exceptii din februarie-martie, eu am fost multumit de calitatea soselelor pe rutele folosite de mine.

Nu ma refer la calitatea asfaltului… caruia i-am dedicat deja o poveste in versuri!

As zice ca le multumesc drumarilor, dar n-as vrea sa generalizez acum…fiindca am sa le zic vreo “doua” celor care se ocupa de calitatea asfaltului, ciuruit de milioane de gropi, in care ne rupem masinile zilnic. Ideea este ca am fost multumit de procesul de deszapezire din aceasta iarna!

Daca citeste cineva care s-a ocupat de deszapezire in municipiile Braila, Galati  si pe soseau Dig: Va multumesc! Am ajuns in fiecare dimineata la serviciu  si in fiecare seara acasa datorita voua!

N-am mai prins sosele inchise ca in anii trecuti, iar de cele mai multe ori m-am bucurat de sosele negre.

Tagged , ,

4 thoughts on “Iarna buna

 1. Tu ai fost ok, dar au fost zone unde oamenii au stat cateva zile fara curent electric, atunci nu te mai intereseaza soseaua :))

  Teoretic trebuie sa avem din ce in ce mai bun confortul vietii de la an la an in Romania.

  1. Mai nu stiu ce sa zic, acum daca e ceva “catastrofal” nici in SUA nu cred ca se rezolva cat ai bate din palme. Daca e decent si nu se intervine, atunci trebuie trasi la raspundere.

   Cazurile izolate trebuie semnalate. Eu am scris despre experienta mea.

 2. “Omul sfințește locul”, așa că fiecare loc este după asemănarea oamenilor care îl locuiesc, unii mai gospodar, iar alții mai … dezinteresați. Ideea este că se poate …

  1. Ei aici nu pot spune ca e fix asa… fiindca de gropi nu ducem lipsa, n-am dus. Probabil la zapada se organizeaza baietii altfel sau sunt alti baieti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.