Braila-Galati

Greu la Galati cu institutiile fiscale locale

Astazi impreuna cu un prieten, mi-am pierdut ceva ore…pe canicula, alergand de la unii la altii la indicatiile gresite ale fiecaruia.

Agentii constatori, niste idioti notorii care dau amenzi probabil pe bune nu contesta nimeni asta…iazu zis ca poate sa plateasca amenda in 48 de ore (500 de ron) la CEC sau la FISC. Nu le mai dau numele desi ar merita…ar trebui sa isi puna nr de telefon pe amenda sa poti sa ii intrebi unde se plateste si pentru “felicitari ca te-au pus pe drumuri aiurea”!
Frumosc noi aveam treaba dar fiind o filiala CEC Bank apropiata ne rupem putin de la treburile noastre pentru a plati amenda fiindca a doua zis se dubla suma si sa fim seriosi 1000 de ron e o suma considerabila.
La filiala CEC Bank din ICEFRIM ne trimit la, nu stiu ce prostie de finante la “Nespalata”… Ajungem acolo cu maxi…acolo ni se spune ca e facuta pe persoana juridica si ca nu se poate plati acolo, ci la Baia Comunala…dute la Baia Comunala. Ajungem la Baia Comunala unde scria nu stiu ce prostie de finante cu aplicabilitate persoanelor juridice, de acolo ne indruma liniste functionarele care stateau bine mersi la racoare undeva la Banci…
Deja imi venea sa fac scene! Ba frate vreau sa platesc o amenda, da-va…sunteti cu o organizare de “cacao”.
Trebuie sa ma duc in 4 locuri sa reusesc sa platesc o amenda, si totul din cauza idiotilor care dau amenda si nu stiu unde trebuie sa fie platita si a celorlalti funcionare de la finante toti(exceptand aia de la CEC care probabil n-aveau nici o treaba).

Ilie Stan sau cum s-o chema Primarul acestui oras ar trebui sa stie cat de idiot, nefunctional, neprofesionist, nebun, e sistemul sau fiscal. Sistemul Fiscal din Galati isi bate joc de cetatenii sai, iti mananca timp, bani, energie, poate chiar sanatatea daca estei un batranel si umbli prin soarele amiezii de la un prost la altul. Daca nu e vinovat primarul Ilie Stan, atunci e Consililul Judetean codus de Nicolae Bacalbasa.

Nu-mi pasa, dar aveti un sistem care m-a facut azi sa umblu pe drumuri si m-am simtit luat la misto, cand am fost plimbat de la un ghiseu la altul si dintr-o locatie la alta. FACETI CEVA UTIL, fiindca sunteti incompetenti!

Tagged ,

4 thoughts on “Greu la Galati cu institutiile fiscale locale

  1. Asa e in toata tara. Organizarea la institutiile statului sunt de tot rasul. Ma mir ca oamenii mai au rabdare la coada.

  2. Vorba lui Robert, “asta-i ţara”… eu aş completa, “p-ăstia îi avem, cu ei defilăm” (când zic “ăştia” mă refer la aceia care ar trebui să se ocupe de organizarea sistemului… da’ poate aşteptăm degeaba, fiindcă SUNT DE O INCOMPETENŢĂ CRASĂ)

  3. Sa stii ca asta se intampla peste tot, nu doaar la voi. Nu stiu daca Ilie Stan e vinovat sau principalul vinovat, sunt prea multe aspecte la mijloc. Ideal ar fi sa se gaseasca solutii, greu de crezut insa.

    1. Dar e bataie de joc, ma enervasem rau…alea erau asa impasibile(functionarele) doi bani nu dadeau ca eu imi pierdeam timpul cu ele, nefiind platit ca ele pentru asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.