Braila-Galati

Festivalul International al Muzicilor Militare Braila 2013

Weekendul trecut a avut loc, in Braila, cum scrie si in titlul articolului editia a XI-a a Festivalului International al Muzicilor Militare – Braila 2013.
Din intamplare am dat de el, fiindca plecasem la vanatoare de Luna, nu orice luna ci Super Luna…o Luna plina mai cu mot.

Ei bine am descoperit un eveniment frumos, gustat de publicul mai invarsta cu precadere insa erau destui curiosi din tanara generatie…evident din care fac si eu parte si va zic ca am ramas impresionat.

N-am stat mult insa muzica lor se auzea pe toata faleza asa ca a fost ok, fundalul muzical…chiar daca nu am stat sa vizionez spectacolul l-am putut asculta.

Va las sa ascultati si voi Fanfara militara reunita…oamenii aia probabil nu se cunosteau, dar erau atat de profesionisti incat totul a fost perfect:

Si un mars al Fanfarei militare din Braila:

Recomandarea mea este sa setati o redare HD, fiindca este filmat FULL HD!

Tagged

12 thoughts on “Festivalul International al Muzicilor Militare Braila 2013

  1. Nu orice fanfara… fanfara militara :), dar sa stii ca au cantat oamenii aia multe genuri muzicale. Am ramas masca, ma asteptam sa fie mai restrictivi, dar mai aveau si cantau ceva dubstep :))
   Dar sunt pro asa ceva, pentru ca atrage tineretul!

 1. În general îmi place muzica de fanfară, (mai ales militară), cel mai mult mi-a plăcut ultimul video, marş militar… nici nu se putea altfel pentru un Centurion 😀 😛 😉

   1. Ehhhh şi încă cum…. mă şi vedeam intrând triumfal în Roma antică după o victorie glorioasă împotriva barbarilor de peste Rin… 😛 😉

 2. Chiar suna interesant, atat in primul videoclip cat si in al 2-lea.
  Cam bagacios cameramanul din videoclipul al 2-lea care mai ca il incurca pe dirijor in anumite momente.

  1. Chiar am remarcat si eu, sincer mi se pare de prostgust sa ii bagi camera pe gat “subiectului tau”…

 3. Braila nu duce lipsa de evenimente interesante 🙂 Nu cred ca exista cineva caruia sa nu ii placa muzica militareasca 😛

  1. Asa se pare, desi nu ma asteptam…nu prea sunt foarte “mediatizate”, eu din intamplare am aflat de el. E drept ca nu citesc presa locala…

 4. Daca ar fi sa fiu pus in situatia de a alege ceva placut din punct de vedere militar, famfara mi se pare ceva deosebit! Faine video-urile!

Leave a Reply

Your email address will not be published.