Braila-Galati

E rost de fapte bune!

Se apropie sărbătorile, cred că este momentul să ne gândim și la ceilalți. Așa cum ne gândim la cei apropiați să le facem cadouri de sărbători, putem să aruncăm un ochi și la oamenii mai cu neșansă din comunitatea în care trăim.

Necesitatea există și nu cred că este la mare distanță, chiar dacă în cercurile în care ne învârtim nu sunt, ei apar la două, trei cercuri distanță. 

Dacă nu ați găsit încă o modalitate favorabilă pentru a vă implica “în viața cetății”, sau un caz care să vă stârnească dorința de a ajuta poate vă ajută platforma leru.ro.

Leru

Din păcate anul trecut, nu prea am fost activ online deci nu am participat în niciun fel la această acțiune, care de altfel este organizată de buni cetățeni ai urbei gălățene. Anul acesta pe lângă acțiunea personală, pe care o întreprind anual, dar despre care nu țin să dai detalii, voi încerca să mă implic în acțiunea de promovare și nu numai a Leru.ro.

Dacă v-am atras atenția, trebuie să aflați că în 2019 au avut și rezultate notabile, toate acestea le aflați dacă intrați pe site-ul lor de prezentare!

Magazin de binefacere

Voi căuta să văd ce as putea să pun la bătaie pentru licitație. În același timp voi încerca să și licitez, pentru vreun produs sau serviciu disponibil din leru.ro, magazin online de fapte bune.

Voi căuta să fiu informat și să vă comunic aici, pe blog, cum evoluează procesul de pe leru.ro, în 2020.

Tagged

3 thoughts on “E rost de fapte bune!

  1. Misto initiativa, mai ales in vremurile astea cand poate mai mult decat oricand, avem nevoie de unitate si fapte bune! 🙂

    1. Mă bucur când văd că se mișcă ceva in comunitatea din care fac parte. Observ că Galațiului este mai activ pe astfel de inițiative decât Braila, dar încet încet sunt oameni care par că vor să miște și prin Brăila ceva. Ii urmăresc de ceva vreme din umbră.

Leave a Reply

Your email address will not be published.