Braila-Galati, Film

Cinema si in Galati

O data cu deschiderea noului corp din incinta Shopping City Mall Galati, a fost dechis si multiplexul Cinema City Galati.

Saptamana trecuta a fost deschis un nou mediu de petrecere a timpului liber pentru cetatenii orasului Galati si anume, mult asteptatul cinematograf din Mall. De atunci, probabil mii de cinefili au trecut pragul cinematografului dovedind astfel ca asteptarea a fost una reala, iar nerabdarea a fost una arzatoare.

Multiplexul Cinema City Galati se va adresa in egala masura copiilor, cat si adultilor, ecranizand nenumarate proiectii de animatie si fantasy in perioada sarbatorilor. Astfel ca parintii sunt asteptati in lumea magica a filmului alaturi de cei mici, avand o oferta destul de larga din care se poate alege: Micul Vampir, Familia Monstrulescu, Big Foot Junior, Aventura picilor si alte filme care vor fi lansate pana de Craciun.

Intrega oferta o puteti vizualiza pe site-ul dedicat: Cinema City Galati.

Deasemenea daca sunteti fani ai filmelor romanesti, puteti viziona filmul “Hawai”.

Cinematograful dispune de 8 sali de proiectie moderne, indeplinind standardele cele mai riguroase in materie de experienta cinematografica. Poate gazdui aproximativ 1400 de oaspeti simultan (daca consideram si lounge-ul de asteptare).

Personal va recomand o comedie frumoasa, ocazie cu care am ras pe rupte la ceremonia de lansare a Cinema City Galati: “A bad moms Christmas“, stiti voi, ala cu Mila Kunis.

Conferinta de presa o puteti viziona mai jos:

Tagged , , , , ,

1 thought on “Cinema si in Galati

  1. Noroc cu Mall-urile astea, ca altfel nu mai vedeam noi cinema. Dupa revolutie s-au inchis unul dupa altul. Multe s-au transformat in sali de biliard, prin Timisoara…

Leave a Reply

Your email address will not be published.