Braila-Galati, Film

Cinema 4DX și în Brăila

Din aceasta săptămână Cinema City Brăila se poate lauda cu lansarea unei noi tehnologii printre iubitorii filmului.

Tehnologia 4DX este aici pentru a răspunde cerințelor de actualitate, a zonei geografice Sud-Est, în materie de cinematografie.
Noua sala de cinema dispune de o capacitate impresionanta de 144 de locuri, astfel ca așteaptă sa fie vizitata atât de brăileni cat și de cinefili din județele învecinate. De menționat este faptul ca reprezinta doar a 4 sala la nivel național de acest gen, lucru care ma bucura și ma trimite cu gândul ca totuși existam pe harta și nu suntem doar nișe “provinciali”, cum am mai auzit.

Tehnologia este destul de inovativa și apreciata pe plan mondial, iar la nivel de tara reprezentam deja 1% din totalul sălilor de acest tip. Experienta 4DX își dorește ca spectatorul sa nu mai reprezinte elementul pasiv în dezvoltarea acțiunii într-o expunere cinematografica și sa fie introdus prin stimularea simțurilor în lumea virtuala creata de regizor.

Din păcate n-am putut sa particip, astăzi, la inaugurarea oficiala.
Îmi promit pe aceasta cale ca voi experimenta acest nou mod de entertainment, în cel mai scurt timp.

Înțeleg ca vor fi expuneri ale următoarelor ecranizări: „Turnul Întunecat”, „Emoji Filmul” , „Annabelle”, „Hitmans Bodyguard”, „IT” și „Kingsman: The Golden Circle”.

Pentru a afla ce presupune mai exact o astfel de experienta puteți urmări clipul de mai jos:

Tagged , , ,

1 thought on “Cinema 4DX și în Brăila

Leave a Reply

Your email address will not be published.