Braila-Galati

Casele rapide de la Auchan

Cam o dată, maxim de două ori pe lună ajung la Auchan și am aceeași dilemă.

Ce fel sunt făcute acele case rapide, fiindcă scanează un operator produsele și apoi tu te duci la un automat și plătești…nu mai țin minte dacă trebuie să pui și produsele în coșul ăla care cântărește.

Care este logica? Auchan

Îmi pierd timpul, nu sunt rapide deloc aceste abordări ci din contră! Când aș putea plăti instant, trebuie să iau un bon să mai fac 7 metri, eventual sa mai manipulez încă o dată toate produsele (aici chiar îmi cer scuze nu-mi amintesc exact, că în ultimele luni am evitat) și apoi să plătesc.

Să știi că prefer să stau la coadă, la cele două case clasice deschise!

Ai noroc că la tine găsesc produse de calitate: castane românești am luat ultima dată și alternativa la Nutella tot de la tine cred că am cumpărat-o.

Tagged , ,

7 thoughts on “Casele rapide de la Auchan

 1. Sunt de multi ani pe acolo si la inceput pentru mine unul au fost ok pentru ca nimeni nu se ducea acolo. Partea proasta a survenit cand au inceput si altii sa le foloseasca si ajunsesem sa stau la doua cozi in loc de una, respectiv una unde le scana doamna, urmata de aia la punctele de plata pentru ca in mod natural, coda initiala se muta acolo. Mi’a trecut de “rapiditatea” asta, mai ales ca prindeai de multe ori oameni care se descurcau mai greu cu plata la automatele alea … si de obicei aleg pe unde e coada mai mica in rest, desi pe la Auchan am renuntat sa mai fac vreo cumparatura de vreo doi ani, sau mai ales de cand si’au batut joc de orice decenta si au trecut mai mult la japca.

 2. Noi ne temem că o să conducă roboții lumea și ăștia încă n-au reușit să facă niște case rapide care într-adevăr să fie mai rapide decât tanti de la casa normală care te întreabă dacă vrei și pungă. La Auchan cred ca am ajuns de 2 ori în viață, dar știu de casele rapide de la mega-urile mai mari care mi s-au parut destul de greoaie dar avantajul era ca nu se aventura nimeni și erau mereu libere. Scăpai mai repede doar dacă nu își luau blue screen când aproape terminai de scanat produsele…

  1. Alea de la Mega sunt că la Kaufland…dar la Mega merg mai bine! Aici au alt sistem, e o tanticiu care ti le scanează clasic, pe o bandă identică, la care poți sta și la rând, apoi te îndrepți spre automatul de plată :)))

   1. @Sirianul: a incercat Wallmart asa ceva prin USA si a iesit un caca, problemele tehnice fiind inerente atat din pricina umanoizilor care incercau sa isi cumpere produse de acolo cat si a AI’ului care dadea rateuri. Lumea nu e pregatita pentru asa ceva si nici nu va fi prea curand desi ne imping astia digitalizarea pe gat ca pe sfantul Grall.

    1. Prima dată am văzut chestia asta in 2016 în Scoția și GB, la Tesco funcționau excelent, aveau numai din astea. La magazine de cartier, unde nu cumpăra lumea industrial. Cred că au luat o soluție și au adoptat-o ca problemă.

 3. Casele alea de la Auchan sunt crima. Alea de la mega si cele de la Cora sunt mult mai simple. LA mega se cantaresc, dar la cora nu. Adica la cora poti scana un produs din cele 10 din cos, nu te verifica nimeni. Doar ca se poate plati la ele numai cu cardul

  1. Pai si asta e o problema, plata aia cu cardul, ca eu m’am ars de mai mult ori cu sistemul care nu mergea, cardul pe care nu il citea, eroare, ca sa nu mai zic ca uneori stai dupa aia care habar nu au cati bani au pe vreun card si le incearca pe toate restul. O fi ok plata aia cu cardul, dar ar trebui sa existe in continuare si plata cash peste tot pentru a evita situatii de genul, nu e mare rahat, banii sunt bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published.