Braila-Galati

Braila urmatorul obiectiv

Cum va ziceam in articole anterioare eu nu am un anumit tel determinant pentru blog, insa din cand in cand apar si imi propun obiective pe termen mediu si scurt pe care vreau sa le ating.

Sincer nu ma asteptam sa citeasca blogul prea multi braileni sau galateni, dar cand am lansat concursul cu invitatiile duble (gratuite), la o lansare de film, ma asteptam sa se inscrie ceva concetateni.
Stiu ca ai mei concetateni nu prea au o educatie a online-ului de invidiat, nu stiu daca atunci cand au nevoie de o informatie ci vizeaza orasul, braila, apeleaza la internet.

Vreau ca prin toate fortele le aduc la cunostinta, concentatenilor mei braileni dar si galatenilor, ca blogul pato.ro este un blog brailean, sau de ce nu regional daca o sa scriu si despre Galati. Imi doresc sa fiu citit si de oameni din aceste 2 orase si sa interactionez cu ei…ca pe viitor daca o sa mai am nevoie de implicarea lor, sa fie aici.

Vreau creez si sa fac accesibila legatura dintre blog si…

Tagged

13 thoughts on “Braila urmatorul obiectiv

  1. O comunitate locala face toti banii! Imi place initiativa si sunt sigur ca o sa reusesti sa-i aduni pe cei din zona.

  2. Un bun exemplu ti-ar fi Tudor cu staupenet.ro . A reusit asta cu Focsani, respectiv Vrancea. Cred ca ai sa gasesti ce sa inveti de la el.

    1. Nu vreau sa fac blog dedicat brailei doar ca ar fi simpatic sa ma citeasca si brailenii, desi o sa ma gandesc de doua ori daca chiar asta vreau 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.