Braila-Galati

Braila prin obiectiv – Art5 Bulevard de toamna

4 ani de zile ma leaga de fotografia din aceste articol, defapt de spatiul capturat in ea. Probabil cei mai frumosi ani din viata, cel putin asa cred ca am mai auzit spunandu-se despre perioada numita “liceu”.

Bulevardul Independentei din orasul Braila este cu certitudine unic pe Pamant, cel putin pentru mine reprezinta multe… zi de zi parcurgand bulevardul pentru a ajunge de acasa la liceu si invers. Am prins celebrul Bulevard in toate situatiile posibile iarna, primavara, vara, toamna, in fiecare anotimp era deosebit, fie ca prindeam rasaritul, miezul zilei ori apusul. Chiar si acum Bulevardul ma atrage, fiind un loc in care imi gasesc linistea fiindca doar tramvaiul o poate perturba. E un loc fantastic.

Bulevardul toamna este de poveste asa cum si imaginea din articol o arata, insa iarna este de basm… cum probabil o sa puteti observa peste cateva saptamani!

Pentru multi braileni Bulevardul Independentei, precizez asta fiindca mai avem un bulevard, Al. Ioan Cuza sau Bulevardul Cuza reprezinta un loc de promenada fie ca sunt tineri sau batrani… asta fiindca bulevardul este o oaza de liniste si natura in mijlocul “urbanului” si al artificialului. Bulevardul reprezinta o artera destul de circulata, cu doua trotuare marginale  care sunt adapostite din loc in loc de cate un arbore  iar cele doua sensuri de mers sunt separate de o alee pietonala centrala care este adapostita de zgomotul masinilor de un perete viu de arbori si arbusti… primavara si vara in mijlocul aleii pietonale te poti bucura de parfumul trandafirilor.


Fotografie realizata de Radu Arama

Tagged , , , ,

4 thoughts on “Braila prin obiectiv – Art5 Bulevard de toamna

  1. Foarte frumos bulevardul tau, nu-i de mirare ca esti asa mandru de el, ca ti-l amintesti cu asa mare placere. Asteptam imaginile de basm promise! 😀

    1. Astept sa ninga, si poate Radu mai iese la o plimbare cu aparatul lui :D, la care tu doar visezi 😀

  2. E superba fotografia! 🙂
    Unele strazi reusesc sa isi puna amprenta asupra noastra, bulevardul tau e cu siguranta frumos si plin de amintiri 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.