Braila-Galati

Braila prin obiectiv – Art4 Faleza Dunarii

Faleza Dunarii din Braila este un adevarat obiectiv turistic…reprezinta o armosfera si un cadru unic, in care natura se imbina cu urbanul si vechiul cu noul. Faleza Dunarii din Braila este deosebita fata de alte faleze, tot ale fluviului Dunarea dar din alte orase. Va spun fiindca am avut sansa sa vad si faleza Dunarii din trei orase diferite, din Galati care e frumoasa in felul ei, pe cea a orasului Tulcea care este deosebita prin forma circulara daca bine imi amintesc, cat si pe cea din Braila care este foarte cocheta.

Braila in vechime a fost un important port la Dunare, sectorul maritim navigabil, al fluviului Dunarea, sfarsindu-se la Braila din cunostintele mele. Astfel ca Faleza era si este pregatita inca sa andocheze nave la mal, astazi din pacate doar navele Mures, Borcea, cateva ambarcatiuni de mici dimensiuni dar si cateva pontoane mai sunt gazduite de faleza Dunarii.

Daca treci ca turist prin Braila, vei ramane placut impresionat de Faleza Dunarii.

Fotografie realizata de Radu Arama

Tagged , , , , , , , , ,

2 thoughts on “Braila prin obiectiv – Art4 Faleza Dunarii

  1. Bine era dacă vedeam și noi mai multe fotografii sau chiar un filmuleț ! Să vorbești despre Faleza Dunarii la Braila și să ne arăți doar un vaporaș, nu e drept ! E ca și cum aș spune eu că scriu povestiri, dar aș posta numai titlul și autorul ! 😀

    1. ei dar nu te supara Zina, or sa mai fie articole despre faleza dunarii, si despre Braila in special :D… trebuie rabdare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.