Braila-Galati

Braila prin obiectiv – Art15 Faleza pe-nserat

Faleza Dunarii pentru Braila probabil reprezinta totul…faleza a fost, este si cred ca va fi principalul obiectiv turistic si nu numai al acestui oras de pe malul Dunarii.
Faleza isi pierde din interes, e aproape pustie in timpul iernii insa nici vara nu este foarte diferit, prin comparatie cu ce se petrece in orasul vecin Galati. Locul insa are o frumusete aparte, care va atrage atat localnici cat si turisti, frumusetea ei este unica si desi am vazut si vizitat falezele oraselor Galati si Tulcea, am convingerea ca faleza braileana este mai frumoasa.
Mi-ar place totusi ca edilii orasului sa se ingrijeasca mai mult si mai bine de aspectul falezei, fiindca sincer sa fiu momentan nu arata foarte bine, nu este toaletata corect, terasele de un kitch odios sunt parca din alt film…ar trebui sa se amenajeze mai cu cap “arhitectura locului”.
Cu toate astea faleza Dunarii naste momente de magie, cel putin, precum in imaginea din articol si ramane un loc drag mie!

Multumesc pentru fotografie lui Radu Arama!

Tagged , , , , , , ,

11 thoughts on “Braila prin obiectiv – Art15 Faleza pe-nserat

 1. Da, ai dreptate, frumoasa imagine, cand am vazut-o mi-am adus aminte de faleza Zadarului, una dintre cele mai speciale din lume. De ce? O sa afli dintr-un viitor articol. 😛
  Doar ca a ta e la Dunare, a lor la Adriatica. 😀

 2. Frumos! De la cer pana la pamant. Insa cred ca daca asteptam la edilii orasului sa amenajeze corespunzator, o sa asteptam mult si bine, pentru ca in ultimul timp, din cate am vazut, nu mai intereseaza pe nimeni nimic. Trebuie sa luam noi initiativa.

  1. Cred ca deja am luat atitudine prin acest articol, acum sincer chiar ar trebui sa se ingrijeasca mai atent de faleza noastra…fiindca e foarte frumoasa, dar o mai urateste omul de cele mai multe ori.

   1. “O mai urateste” e prea frumos spus pentru unele actiuni abordate de oameni asupra unor anumite obiective. Orice e frumos merita ingrijire.

 3. Apa mereu i-a fascinat pe oameni, poate ceva întoarceri la origini din subconstient sa fie de vină.
  Dinspre edili, la modul general, nu m-aș aștepta să facă ceva dacă nu exista stimulul. Edilul este o specie de animal care nu reacționează decât la stimuli și îi prefera în general pe cei financiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.