Braila-Galati

Braila prin obiectiv – Art12 Foisorul iarna

Foisorul din imagine este cel din Gradina Mare din Braila, despre care am mai vorbit si careia ii vom dedica un viitor articol.
Despre acest foisor nu stiu foarte multe, am fost o data in liceu impreuna cu colegii sa-l vizitam… in rest nu ma leaga prea multe amintiri de acel loc.
Din cate stiu vara foisorul din Gradina Publica gazduieste o fanfara care incanta publicul asistent pe inserate, cel putin in weekend, dar cum nu este o activitate care sa ma intereseze n-am asistat niciodata…insa probabil pentru batranii orasului constituie un bun prilej de promenada si delectare cu muzica pe gustul lor.


Multumesc lui Radu Arama pentru fotografie!

Tagged , , , , ,

9 thoughts on “Braila prin obiectiv – Art12 Foisorul iarna

  1. Nici pe mine nu m-a atras niciodata fanfara, dar trebuie sa recunosc ca foisorul surprins din acel unghi arata minunat. Frumoasa imagine!

  2. Mai nou in parcuri se fac foisoare cu mese de sah sau table unde se aduna batranii la o joaca. Din ce vad in poza, cred ca e iubirea pluteste in aer acolo sau ma insel? :))

    1. Avem si banci din alea de piatra pentru batranei simpatici care mai injura cate una cand nu le iese zardul…Acolo sincer nu stiu fiindca asa cum spuneam in articol in ultimii 22 de ani cred ca am fost o data, sau cel putin asa imi amintesc :)). Probabil, ca e si dragoste ca e un liceu in apropiere si cand chiulesc elevii acolo banuiesc ca-i gasesti 😀

  3. Pe mine Gradina Mare ma duce cu gandul la copilarie . imi placea foarte mult sa ma plimb acolo cu parintii. acum nu am ezitat sa imi duc copilul pe acele alei de cate ori am avut ocazia. inca simt ca este o oaza de liniste si de verdeata. plus ca acolo faceam orele de liceu pe care nu le faceam in clasa :). astept si poze realizate de catre tine cu noul tau aparat foto la care visezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *