Braila-Galati

Braila, Dunarea si faleza

Vinerea trecuta am fost pe faleza si am filmat:

Dunarea este destul de umflata!

Chiar daca am beneficiat de trepiedul, am inteles ca trebuie sa ma rezum doar la zoomul optic pentru a filma. Doar in cazuri extreme voi mai recurge la zoom optic…fireste e diferenta intre 35x si 140x, insa si calitatea filmarii sufera.
Multumesc pentru trepied, lui Daniel Havrince!

Tagged , ,

20 thoughts on “Braila, Dunarea si faleza

  1. nu prea am cum, daca bate vantul…doar daca merge sa ii cumpar si sa ii pun microfon, dar nu sunt sigur. Era setata functia de ameliorare a zgomotului vantului… si nici nu prea batea.

    1. Dar am revazut acum clipurile, ce zice Daniel de zgomot? Ca eu aud ciripituri 😀 si se aude destul de bine, exceptand servomotorasele dispozitivului de zoom in/out

     1. Da, da, se aude perfect! Pato, tu ce preferi, ca inca nu m-am lamurit, filmarea sau fotografiatul?

     2. Da, nu ma derajeaza nici pe mine sunetul, adica e cat se poate de normal + ca face videoclipul mai ok. Nu are nimic… probabil se referea la zoom :-??

 1. Ar trebui sa filmezi toata faleza, sa surprinzi toate castile, intr-o zi de vara, cred ca ai fi surprins cati oameni poti vedea.
  Sau pune o camera si centreaza o banca sa vezi rezultatul.

 2. Faine şi reuşite filmuleţele, “gâdilă” ochii într-un mod plăcut… 😉 Bravo!
  Apropo, (scuze că repet întrebarea dar acu’ n-ai ce face trebuie să răspunzi ai 2 curioşi), ce te atrage până la urmă mai mult fotografia sau filmul?

  1. Momentan, fotografia… fiindca sunt prea lenes sa ma ocup cu editatul de video si sunet :D. Daca vrei totusi ceva frumos video trebuie sa prelucrezi, nu prea e ok asa brut cum le-am pus eu 😀

  1. ba cred ca da, dar eu ii dadeam pur si simplu drumul, daca l-as tine nu s-ar mai auzi acel “clink”

 3. E chiar ok zoom-ul digital la aparatul tau, fata de altele. Asta nu inseamna ca nu este de preferat sa folosesti zoom-ul optic …

  1. 😀 da se vede bine, mai ales ca este vorba de o distanta considerabila… insa totusi isi pierde din calitate, constientizez acest lucru.

 4. Nu vreau sa deranjez, dar e mai marfa faleza de la galati… sa-mi fie cu iertare, dar asa mi s-a parut…

Leave a Reply

Your email address will not be published.