Braila-Galati

Braila din basm

Tot a fost ieri 1 iunie, ziua copiilor… ei bine am surprins si ceva de basm in Braila(exceptand parFUMUL micilor ce se imprastia ca intr-un tablou grotesc pe intreaga faleza).

Peisajul nu-i tocmai grozav, ba chiar am evitat sa surprind kitch-ul de pe faleza noastra…care nu da bine, ei bine observ ca aceasta fuga a mea de el nu da bine nici in fotografiile mele. Trebuie sa fiu un pic mai atent la detalii pe viitor, dar pot spune ca imi plac culorile din fotografia de mai jos.

Nava Borcea cu norii aia pufosi, ca vata de zahar…zici ca-s din desene animate!

Cotele Dunarii inca sunt ridicate…pe malul celalat plajele sunt inundate.

Peste Mures se adunau nori negri…probabil vin vremuri grele pentru nava asta!

Dunarea era asa calma…m-am linistit un pic, ascultandu-i muzica.

Am avut si parte de o intalnire cu o pisi…

M-am jucat iar cu razele soarelui, dar nu va arat acum! Am urcat…

Am surprins si macaralele santierului naval din Braila…dupa care am coborat.

Am lasat faleza in urma…

Si surpriza!

Tagged , , ,

20 thoughts on “Braila din basm

 1. A trecut ceva de cand nu am mai reusit sa fotografiez si eu ceva, din ale tale, imi place cel mai mult ultima, super culorile 😀

 2. Văd că ai prins o vreme prielnică pentru nişte fotografii minunate, ai prins si “macarale care râd în soare” (era o melodie veche, cumva partiotică, poate o fi pe youtube) şi chiar o pisicuţă, (poate dădea mai bine în cadru o “pisi” la figurat 😉 😛 😀 )

  1. Poate daca vroiam sa prind, gaseam insa am zis sa nu dau in altele… 😀
   Hartuire de persoane si alte chestii, desi zoomul mi-ar permite sa scap nesesizat de subiect :))

 3. Cei de la dreamworks ar trebuii sa-ti cumpere pozele pentru norii aia 😉 Au iesit foarte frumoase pozele.
  Cerul din ultima fotografie e de-a dreptul mirific. Mai vreau! Mai ai? :))

  1. care e treaba cu dream works? 🙂
   Mi-a mai zis cineva de un site unde as putea scoate fotografiile spre vanzare…dar nu stiu inca nu cred ca am o baza de fotografii de supercalitate sa fac un mic album, care sa zic ca e foarte artistic si ca merita prezentat…inca ma joc, ma prostesc. Fireste mai am noroc si de fotografii superbe.

   Cred ca o sa dedic un articol doar norilor, vad ca in ultimele zile tot se plimba pe cer… insa nu am eu timp sa ies sa-i prind ca sunt in sesiune.

   1. Pai :)) na, ti-au iesit fotografii frumoase cu nori si cum cei de la dreamworks au in intro sau incep filmele cu nori… Dar eu ziceam asa…

    Ideea cu articolul dedicat lor e buna:D

 4. Un oras foarte frumos. Am fost de cateva ori cand eram mai mic, aveam un unchi care locuia acolo. As fi curios sa vad cum s-a schimbat in timp…

 5. Preferata mea e cea cu nava Mures. 🙂 Foarte interesanta mi se pare si cea cu poteca secreta. 😉 Le-ai editat sau le-ai lasat naturale?

 6. Ei bine, asa da! Imi place orasul vostru, faptul ca aveti Dunarea la doi pasi nu face decat sa-l faca si mai interesant. Baga mare cu astfel de articole mai des, pui umarul la promovarea orasului 😀

  1. Asta incerc sa fac, nu-i usor sa scrii mereu… dar sunt subiecte in Braila, chiar si de fotografiat daca-mi gasesc cheful si inspiratia.
   Ideea e sa am si timp liber, momentan nu prea am.

Leave a Reply

Your email address will not be published.