Braila-Galati

#BAG3 – Bloggers Arena Galați

Salut!

Am devenit destul de inconsecvent privind activitatea mea pe blog, mai ales dacă stau și ma gândesc la faptul ca acum scriu un articol pe care ar fi trebuit sa-l public cu aproximativ o luna în urma.
Totuși se spune ca niciodată nu e prea târziu dacă totuși trecem la fapte, iar eu asta fac prin aceste rânduri. Sper sa ma iertați, am sa-i transmit mai multe detalii lui Pana, în privat.

Ma număr printre norocoșii participanți la toate cele 3 evenimente organizate de băieții (și fetele) de la Thecon, chiar în sediul lor.

Eu am făcut parte oficial din echipa de Counter Strike, care a ocupat poziția secunda…și nu au fost doar 2 echipe cum poate va gândiți. Am jucat un Activity ciudat, fata de cel pe care-l știam eu.
M-am implicat și în activități amicale: Fifa 17, Guitar Hero, “pisicutele explozive”.

Atmosfera a fost una plăcută și antrenanta, numai buna pentru socializare…astfel ca mi-am permis sa-mi compromit candidatura la președinție, din 2025, cu astfel de fotografii:


Credite pentru foto lui Vlad Mototolea si Marian.

Echipa mea a fost foarte buna, dar din păcate n-am reușit sa-i convingem pe ceilalți sa fie fairplay și sa se ne lase sa câștigam de fiecare data. Poate data viitoare!

Le mulțumesc organizatorilor fiindcă fac o treaba buna de fiecare data și îmi doresc sa mai particip și în alt gen de evenimente alături de ei.

Am plecat de la eveniment cu un gust amar și o lecție învățată:
La un asemenea eveniment nu merge în calitate de șofer! Fiindcă berea aceea de la Martens n-a luat contact cu mine.

As avea un feedback pentru simpaticii de la Burger House care nu ne-au lăsat sa murim de foame: Pentru evenimente n-ar fi rău sa livrați doar miniburgeri, fiindcă sunt mai ușori de “manipulat” fără a apărea riscurile altor fotografii compromițătoare (fireste ar acoperi un număr mai mare de participanți, la cum se anunța la următoarea întrevedere).

Maxfitness s-au numărat și ei printre sponsori, sper sa îmi vor permite sa-mi revendic premiul oricând voi dori, având în vedere ca n-am avut timp sa scriu acest articol n-am reușit sa trec pe la ei încă. Sper sa ma înțelegeți!

Tagged , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.