Braila-Galati

ARABESQUE “indecent” de autohton

Saptamana trecuta, in Galati, am participat la redeschiderea depozitului ARABESQUE intr-un nou format dedicat publicului larg. Depozitul este situat pe Soseaua de Centura, numarul 39, foarte aproape de oras, dar comod si brailenilor care vin din cele doua directii Soseaua Dig sau prin localitatea Sendreni.
Depozitul este deschis de luni pana vineri de la orele 8:00, iar in weekend de la 9:00.

Arabesque11

Tot astazi au lansat si noi promotii sub sloganul “Cumpara la prima mana”, pentru produse in stocuri limitate al caror pret “indecent” de mic ii invita atat pe galateni cat si pe braileni la cumparaturi. Gama variata de produse este expusa acum intr-un “showroom” de dimensiuni adecvate, in comparatie cu vechea locatie de prezentare, adresandu-se mesterilor, profesionistilor in constructii dar si beneficiarului final din regiunea Galati-Braila. Depozitul este amenajat in zone de interes bine gandite si comasate, datorita experientei cu clientii romani dobandita in timp, in asa fel incat sa eficientizeze si sa faciliteze accesul la stocuri mai rapid. Stocurile de marfa sunt generoase si diversificate, in noul format, clientii putand opta dintr-o gama de peste 20000 produse, produse pe care le puteti vedea si in catalogul online ARABESQUE.
Daca faci un tur scurt al depozitului este imposibil sa nu gasesti ce cautai, fiindca in ajutorul tau iti sar oricand este necesar oameni pregatiti sa ofere consiliere, bazandu-se pe “know-how-ul” castigat in cei 20 de ani de activitate ai firmei.

Totul se datoreaza reorganizarii in cele 3 divizii principale: Distributie, Depozit si Online.

Astazi am aflat ca ARABESQUE este un brand 100% autohton, care si-a inceput expansiunea acum 20 de ani fix din orasul Galati. Stiam ca este principalul furnizor de materiale de constructii si finisaje din Romania, insa faptul ca este “al nostru” nu imi era cunoscut. Ma bucur in acelasi timp ca reinvestesc profitul castigat pe piata din Romania si nu numai, in tara la noi. Am inteles ca investitia totala a depozitului din Galati se ridica la suma de 12 milioane de euro.

De ce merita sa alegi ARABESQUE cand incepi un proiect?
1. Preturi “indecent” de mici.
2. Transport asigurat, atat in Galati, cat si in Braila.
3. Primesti consiliere, recomandata de 20 de ani de experienta in domeniu.

Tagged ,

4 thoughts on “ARABESQUE “indecent” de autohton

  1. Eu în perioada asta vreau să-mi fac baia. Articole de la A la Z pentru baie găsesc pe acolo? De prețuri îmi voi da seama dacă sunt mai mari sau mai mici, că știu deja prețurile de Dedeman, dar mă interesează dacă găsesc ceea ce caut.

  2. Adevarul e ca nici constructiile nu mai sunt ce au fost alta data. Parca lumea s-a oprit din construit.

    1. chiar daca constructiile serioase nu mai sunt ca acum 7 ani cred ca exista totusi un ciclu, se mai renoveaza se repara ce s-a construit deja. necesitatea exista mereu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.