Braila-Galati

A venit primavara!

Nu stiu cum este in alte orase dar, la noi, in Braila primavera a intrat in forta pe toate strazile municipiului!

Probabil ati urmarit prognozele meteo, va uitati pe ferestre cum ninge afara si credeti ca sunt nebun si ca scriu prostii pe blog.

Cum stii ca a venit primavera in oras?
Sper sa nu va simtiti deziluzionati, dar au inflorit gropile in asfalt!

Bulevarde intregi ciuruite de negura gropilor. Groapa un adevarat Sauron al soferilor.

Nu prea circul eu mult, dar totusi fac cate 50-60 km zilnic(Braila-Galati). Spun ca nu circul mult fiindca nu cunosc starea tuturor strazilor din municipiul Braila. Pot sa intuiesc ca cele doua bulevarde sunt ciuruite, asta daca calitatea lucrarilor si asfaltului este la fel ca cea de pe Bulevardul Dorobantilor. Stiu ce se intampla pe Bulevardul amintit, dar daca asta e starea unuia dintre principalele strazi din Braila, de stradute, cred ca e jale!!! Tare mi-ar placea sa ma insel!

Ideea este ca intre Piata Mare si Scolilor, este teroare, nu stii care groapa sa o alegi … ca sa nu-ti ramana rotile acolo.

Cireasa de pe tort, o reprezinta  “CRATERUL” din de pe sensul spre Braila, pe soseaua Dig (DN22b) din dreptul restaurantului “Peste si vin”. Cred ca daca as intra cu masina mea, clasa mica, jumatate din masina ar deveni fier vechi. Riscul  producerii unui accident de proportii este iminent, in conditiile in care adancimea gropii este una impresionanta (acoperita de apa in momentul acesta) si dimensiunea amprentei este generoasa.

Acestei gropi i-am dedicat si niste versuri!

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.