Bani

Wall Street – The NINJA generation

Ce reprezinta NINJA generation?
Este un acronim care ne caracterizeaza generatia… No Income, No Job, No Assets, sau pe limba noastra: Fara VENITURI, Fara SLUJBA, Fara PERSPECTIVE.
Aceasta expresie a fost emisa de Gordon Gekko, un personaj fictiv din filmul Wall Street – Money never sleep.

Oamenii nu mai muncesc, se asteapta sa aiba o viata cu de toate fara sa depuna efort… de asta a aparut criza. Bine daca nu era situatia asta la un moment dat dintr-un motiv sau altul tot aparea o criza importanta, mai mult sau mai putin globala. Ganditi-va daca toti ar fi muncit si s-ar fi produs o supraproductie la nivel global…stocuri pe care nu le-am fi putut vinde extraterestrilor.

Este natural sa se intample, insa trebuie sa diminuam efectele negative…probabil in timp va fi creata o noua structura economica la nivel mondial, care si aceea la randul ei dupa un maxim istoric va cadea in gol.

Tagged , , ,

11 thoughts on “Wall Street – The NINJA generation

  1. Cel mai urat e ca se intampla azi, cand personal sunt tanar si am nevoie de bani. Fericiti sunt bunicii mei care habar nu au de criza la varsta lor de peste 85 de ani.

    1. Pai stii cum e viata Giolly cand esti tanar vrei bani sa te distrezi mai misto, mai mult, mai tare… cand imbatranesti ai banii dar nu mai ai timpul si poate nici statutul nu-ti mai permite sa faci ce puteai face in tinerete.

  2. Eu cred ca si bunicii nostri au apucat crize economice, cel putin cand erau parintii mei mici stiu ca era ceva foamete si persecutie politica prin Romania.

  3. Traim vremuri nasoale si totusi daca esti bun cu adevarat intr-un domeniu, esti expert, n-ai cum sa nu razbesti. Iti trebuie un dram de ambitie si de noroc.

  4. Hahahaha, ninjalăii! Cam tot așa, îmi spunea o prietenă ce e acum în oregon stabilită că se folosește pinguin! 😆 PN Pinguin Generation!

  5. Si suntem toti american NINJA sau doar unii??? :))Ce expresie tare :)) Nu am mai auzit-o pana acuma..

Leave a Reply

Your email address will not be published.