Bani

Venituri extra

Va povesteam in articolul de ieri, ca fara niste venituri extra nu prea te descurci in Romania.

Nu prea am povestit cum poti sa obtii aceste venituri extra, o idee este aceea pe care multi tineri o viseaza castiguri usoare, colosale si rapide din poker, pariuri, s.a. asemenea.
Sincer sa fiu poker n-am jucat pe bani niciodata, nici online dar nici offline, dar cunosc pe cineva care dupa facultate a luat o pauza de un an pentru a juca poker, fara a se mai inscrie la master sau a se angaja. N-am mai auzit nimic de el, probabil joaca poker fiindca abia au trecut vreo 6 luni si mai are pana implineste anul.

Am mai jucat la pariuri, drept sa va spun primii bani extra in inceputul anului acesta au fost castigati din pariuri la fel si in luna decembrie. Profit total pe lunile decembrie 2014 si ianuarie 2015 cumulat, 600 de ron(profit real, dupa ce am recuperat investitia).
Pariurile pot reprezenta o sursa de venituri, nu este foarte sigura fiindca tine mult de cunoasterea sportului pe care pariezi si multe alte informatii despre echipe, jucatori, competitii. Este bine sa va faceti sau sa studiati anumite reguli pentru pariuri, multe tipuri de strategii in pariuri.

Daca sunteti chibzuiti si inspirati puteti face bani frumosi din aceasta activitate, problema e ca statul roman s-a gandit ca e mai bine sa puna bete in roate acestei industrii fiindca parea prea infloritoare si fiindca probabil se dezvolta prea bine pe teritoriul tarii noastre. Multe site-uri importante de pariuri si-au restrans activitatea in tara noastra din cauza conditiilor si darilor draconice impuse de statul roman. Fiindca n-au dorit sa plateasca birul “au dat bir cu fugitii”, astfel incat putine case de pariuri mai permite inregistrarea unui cont nou de pe teritoriul tarii noastre. Norocul meu este ca am un cont de vreo 3-4 ani si inca nu am avut probleme cu acest lucru, banii i-am retras in cont fara nici un fel de probleme.

Una dintre putinele site-uri care a ramas pe meterezele industriei de pariuri online in tara noastra, poate si cea mai importanta societate este William Hill România. Sincer va spun ca nu am cont pe William Hill, insa daca n-as avea deja un cont activ probabil mi-as face fiindca este o agentie ce provine din tara in care se spune ca a fost inventat fotbalul. Regatul Unit are o traditie a pariurilor de orice tip, profesionalismul lor depasind oricare alta tara in aceasta industrie care noua romanilor ni se pare inca un tabu.
Probabil am aflat cu totii, ca exista case de pariuri offline in Marea Britanie unde poti sa lansezi orice tip de pariu doresti iar ei au specialisti care sunt in masura sa-ti ofere o cota pe care ei o considera plauzibila pentru un castig. Drept exemplu iti doresti sa ai copii si sa-i faci fotbalisti poti paria o suma de bani ca unul din ei va ajunge sa joace in nationala Marii Britanii, intr-un turneu final de Campionat Mondial.

William Hill România are o oferta variata, oferind pariuri din peste 500 de ligi de fotbal de pe glob, pe multe sporturi practicate la nivel profesionist dar si pe anumite aplicatii digitale. Aceasta agentie in tara de origine are si case de pariuri clasice, ce ii confera mai multa credibilitate dupa parerea mea.
O alta idee este ca ofera drept bonus posibilitatea de a paria suma depusa, pana la 25 de lire, gratuit avand o singura conditie: biletul jucat sa aiba cota minima 1.5, lucru care mi se pare foarte decent.

Reprezinta o oportunitate de a realiza venituri extra, atat de necesare in timpurile noastre. Mai sunt si altele pe care le voi trata in alte articole.

Leave a Reply

Your email address will not be published.